Aile Soobee Mohini’de!

Soobee Mohini’de!

20.01.2009 - 17:44 | Son Güncellenme:

Soobee, 17 Ocak’ta Etiler-İstanbul’da miniklerin renkli dünyasının kapılarını açan Mohini Aile Yaşam Merkezi’ndeki yerini aldı.

Soobee Mohini’de

Her ürün ve hizmetin sadece çocuklar için tasarlandığı Mohini’de çocukların gelişimini destekleyen ve farklı hobiler kazanmalarını sağlayan atölyelerin yanında, sağlıklı beslenecekleri gıda noktaları ve hiç şüphesiz çeşitli ihtiytaçlarını karşılayacak mağazalar yer alıyor. Sadece çocuklara yönelik giyim, kitap, oyuncak, kırtasiye, teknoloji, hediyelik tasarımlar, dekorasyon, şeker, parti malzemelerini sunan yerli ve yabancı marka karmasındaki önemli markalardan birisi de Soobee.

Haberin Devamı

İzmir, Aydın, Antalya ve İzmit’teki toplam 13 mağazasından sonra İstanbul’daki ilk mağazasının kapılarını Mohini’de açan Soobee, daha şimdiden müşterilerin beğenisini kazandı. 0-12 yaş grubundaki bebek ve çocukların başta hazırgiyim, sonrasında kitap, oyuncak, puset, güvenlik koltuğu, bakım gibi çeşitli ihtiyaçlarına cevap veren Soobee; kaliteli ve farklı tasarıma sahip ürün alternatifleri, danışman seviyesindeki bilgili personeli ve kaliteli servis anlayışıyla İstanbul’daki ebeveynlerin de gönlünü fethetmeye aday görünüyor.

Yazarlar