Editörün Seçtikleri Soyulmadan Kalıcı ve Işıltılı Bir Bronzluk için Organicum Sun

Soyulmadan Kalıcı ve Işıltılı Bir Bronzluk için Organicum Sun

23.06.2015 - 18:20 | Son Güncellenme:

Tatil kısa, güneş yakıcı, zaman kıymetli ve bronzlaşmak çok önemli. Hem güneşin tadını çıkar, hem güneşin zararlı ışınlarından korun, hem de soyulmadan ışıltılı bir ten rengine kavuş…

Soyulmadan Kalıcı ve Işıltılı Bir Bronzluk için Organicum Sun

Düşününce hepsi bir arada zor görünüyor olabilir ama değil..

Haberin Devamı

Cildimize zarar vermeden sağlıklı ve kalıcı bronzlaşmak sadece doğru güneş ürünleri ile mümkün.Organicum Sun güneş ürünleri içeriğindeki organik yağlar sayesinde size sağlıklı ve kalıcı bronzlaşma fırsatı sunuyor.

ICEA sertifikalı %100 organik“Organicum Sun Güneş Yağı” içerdiği havuç, kakao, üzüm çekirdeği, ceviz ve susam gibi organik yağların hücre yenileyen yapısı ve güneş ışınlarına karşı doğal filtre özelliğiyle soyulmadan kalıcı bronzlaşma sağlıyor. İçindeki vitamin ve mineraller anti-aging etkili.

Organicum Sun Organik Güneş Yağı” tüm cilt tipleri için uygun, hassas ve alerjen ciltlerde güvenle tercih edilebilir. Hem vücut hem de yüziçin rahatlıkla kullanılabiliyor.

“OrganicumAfter Sun Lotion”, deniz, havuz veya solaryum sonrası yüzü ve vücudu nemlendirerek rahatlatır. Tam organik üzüm çekirdeği, zeytin ve susam özleri güneşin, kumun, soğuğun, tuz veya klorun yıprattığı kızaran, kuruyan ve hassaslaşan cildin koruma tabakasını güçlendirir, onarıcı ve canlandırıcıdır. Bir sonraki güne yüzünüzü ve vücudunuzu onararak hazırlayan bu ürün, hassas ve alerjen ciltlerde güvenle kullanılır. Güneş yanıklarının iyileşme sürecini hızlandıran bileşenler içerir, cildi serinletir, nem oranını dengeleyerek yoğun bakım yapar.

Haberin Devamı

Paraben, Renklendirici, Parafin, PEG, EDTA ve Lanolin içermez.

www.organicumsun.com

www.estoreorganic.com

www.organicumshop.com

Yazarlar