Stil Think+'tan %40 indirimli yeni yıl sürprizi

Think+'tan %40 indirimli yeni yıl sürprizi

30.12.2011 - 12:17 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin ilk ve tek büyük beden e-markası Think+, kurulduğu günden bu güne büyük beden kadın giyim pazarındaki boşluğu dolduruyor ve yeni yılı benzersiz bir fırsatla karşılama imkânıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Think+tan %40 indirimli yeni yıl sürprizi

21 Aralık tarihi itibariyle Büyük Yılbaşı Kampanyası’nı başlatan Think+, bir ilki gerçekleştiriyor ve 10 gün süreyle web sitesindeki bütün ürünleri %40 indirimle satışa sunuyor!

Günlük yaşantınızda, özel günlerinizde, kısacası hayatınızın her alanında yanınızda olan Think+, şık ve stil sahibi giyinmeyi seven büyük beden kadınların yeni yılda da çözüm ortağı olmayı sürdürüyor. Kurulduğu günden bu güne çok kısa bir sürede ülkenin farklı bölgelerinde yaşayan yüzlerce kadına ulaşan Türkiye’nin ölçülere baş kaldıran ilk ve tek büyük beden e-giyim markası olan Think+’ın, güvenilir ve pratik alışveriş sistemi ile modayı dilediğiniz her an evinize getirebilirsiniz!

Büyük beden bayanlara ferah giyim ve fit duruşun şıklıkla buluşabileceğini ve bunun tek bir marka altında toplanabileceğini gösteren Think+’ın %40 indirim fırsatını kaçırmayın, yeni yılda hem kendini hem de sevdiklerinizi şımartın!

Yazarlar