Editörün Seçtikleri Tıraş ile ilgili doğru bilinen yanlışlar

Tıraş ile ilgili doğru bilinen yanlışlar

09.06.2017 - 14:42 | Son Güncellenme:

Tıraş yaparken doğru olduğunu düşündüğünüz yanlışları "Pürüzsüz Gerçekler” adıyla ortaya çıkaran Gillette Venus, istenmeyen tüylerden hızlı ve acısız bir şekilde kurtulmayı mümkün kılıyor.

Tıraş ile ilgili doğru bilinen yanlışlar

Tıraş olmak, modern kadının yeni gözdesi

Haberin Devamı

Gillette’in kadın bakımı için geliştirdiği Gillette Venus ürünleri, kadınlara kolay, pürüzsüz ve acısız bir tıraş deneyimi sunuyor. Gillette Venus ile istenmeyen tüylerden kolayca kurtularak özgürlüğün tadını çıkarmak mümkün! İşte Gillette Venus’un, hızlı sağlayan pratik ve acısız bir yöntem olan tıraşla ilgili “Pürüzsüz Gerçekleri”:

Tüyler tıraş yüzünden daha koyu ve gür çıkar

Asla! Tüylerinin uzama şekli tamamen genetik yapına ve hormonlarına bağlıdır. Yalnızca tüyler yeniden uzamaya başladığında daha kalın çıkıyorlarmış gibi görünür.

Tıraş olmak cildi kurutur

Tam tersi! Tıraş olmak, cildinin üst kısmındaki ölü deriyi uzaklaştırarak, cildinin pürüzsüz ve güzel görünmesine yardımcı olur.

Tıraş olmak batık oluşturur

Haberin Devamı

Ağda, tüylerin uzama süresini uzatsa da daha fazla batığın oluşmasına neden olur. Tüylerinden kurtulma yöntemin ister tıraş ister ağda olsun, tüylerini almaya ölü derilerinden arınmış ve temiz bir cilt ile başlamak batıklardan korunmanın en iyi yolu.

Bronzluklar tıraş yapıldığında daha hızlı beyazlar

Hayır, çünlü ten rengi tıraş edilmez! Düzenli tıraş cildinizin pul pul olan üst yüzeyini ölü derilerden arındırabilir ve daha pürüzsüz görünmesini sağlayabilir.

Tıraş olmak cilde zarar verir

Hayır! Tıraş olarak cildinizi ölü derilerden arındırabilir, kollajen üretimini harekete geçirerek, cansız deri tabakasından da kurtulabilirsiniz.

Ağda cildi pürüzsüzleştirir

Hayır! Çok bıçaklı bir tıraş bıçağı ile yakın tıraş sağlayabilir ve ipeksi pürüzsüzlüğün tadını çıkarabilirsin!

Pürüzsüz bir cilt ancak bir güzellik salonuna gidilirse mümkün

Tüylerden kurtulmak için birçok seçeneğin var. Fakat tıraş olmak, cildin yumuşak ve güzel kalmasına yardımcı olmak için hızlı ve kolay bir yoldur. Ayrıca, ucuz ve rahattır; evindeki konforu bırakmana gerek kalmaz

Tıraş bıçakları tek kullanımlıktır

Tıraş bıçakları tek kullanımlık olanlar ve bıçağı değiştirilebilenler olarak ikiye ayrılır. Bıçağı değiştirilebilir olan tıraş bıçaklarını tercih ettiğinizde cildinizi eski ve körleşmiş bıçaklarla tahriş etmenize gerek kalmaz. Üstelik yeni bıçakları daha uygun bir fiyata alıp aynı tıraş makinesinde kullanabilirsiniz.

Yazarlar