Yaşam Tugay’a jübile için 5 bin imza

Tugay’a jübile için 5 bin imza

23.05.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Blackburn Rovers’da 8 yıldır forma giyen 39 yaşındaki futbolcu Tugay Kerimoğlu’nun, takımının önümüzdeki pazar günü West Bromwich Albion ile yapacağı maçta futbola veda etmesi bekleniyor

Tugay’a jübile için 5 bin imza

İngiltere Premier Lig takımlarından Blackburn Rovers’da 8 yıldır forma giyen 39 yaşındaki ünlü Türk futbolcu Tugay Kerimoğlu, takımının önümüzdeki pazar günü West Bromwich Albion ile yapacağı, sezonun son maçında futbola veda etmeye hazırlanıyor.
Blackburn Rovers’ın, sadece 10 yıl ve üzerinde bu kulüpte oynayan futbolculara jübile yapılmasına ilişkin kuralı nedeniyle kendisi için jübile maçı düzenleyemediği Tugay’ın, son resmi maçının bir jübileye dönüşmesi bekleniyor. Ünlü futbolcunun son resmi maçı için başkent Londra başta olmak üzere İngiltere’nin pek çok kentinden özellikle Galatasaray kulübü taraftarlarının da pazar günkü maça gidecekleri tahmin ediliyor.

Facebook’ta kampanya
Öte yandan Blackburn Rovers taraftarları tarafından sevilen Tugay’ın kulüpte futbol hayatını sürdürmesi için Facebook’ta bir sayfa oluşturuldu. Taraftarların bu sayfada, futbolcuya görkemli bir jübile düzenlenmesinin ve kulübün teknik ekibinde yer almasının sağlanması için kampanya yürüttükleri belirtildi. Taraftarların topladıkları beş bini aşkın imzayı en kısa zamanda Kulüp Başkanı John Williams’a iletmeyi planladıkları kaydedildi.
Kerimoğlu’nun futbol hayatını noktalayacağını açıklaması beklenen maç, pazar günü yerel saatle 16.00’da başlayacak.

Yazarlar