Editörün Seçtikleri Turkcell’den ‘Hediye Et’tikçe Hediye Kazandıran Uygulama

Turkcell’den ‘Hediye Et’tikçe Hediye Kazandıran Uygulama

16.12.2011 - 14:43 | Son Güncellenme:

Turkcell müşterileri, Facebook’taki ‘Hediye Et’ uygulamasıyla Turkcell’in en keyifli servislerini ücretsiz olarak sevdikleriyle paylaşıyor, hediye ettikçe kendileri de iPad, iPhone, PlayStation 3 gibi birbirinden özel hediyeler kazanma şansı yakalıyor.

Turkcell’den ‘Hediye Et’tikçe Hediye Kazandıran Uygulama

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, Facebook sayfasında yer alan HEDİYE ET uygulaması ile müşterilerine en keyifli servislerini birbirleriyle ücretsiz olarak paylaşma imkanı sunuyor. Üstelik Hediye Et uygulamasını 15-31 Aralık 2011 tarihleri arasında kullanarak Turkcell’li yakınlarını sevindirenler, Turkcell’den hediye kazanma şansı da yakalıyor. Uygulamayı kullan 5 Turkcell’liye iPad 2 16GB Wi-Fi+3G, 5 Turkcell’liye iPhone 4 ve 5 Turkcell’liye de Playstation 3 çekiliş sonucu hediye edilecek. Günde en fazla beş servisin ücretsiz hediye edilebildiği bu uygulama ile Turkcell’liler çekilişe otomatik olarak katılacaklar.


Hangi servisler hediye edilebiliyor?


Kendi Facebook hesapları ile www.facebook.com/turkcell sayfasına giren Turkcell’liler, Hediye Et uygulamasına tıklayarak ÇalarkenDinlet, Süper Müzik, Anadolu Ajansı Haber Paketi, Rezzan Kiraz Astroloji Paketi ve Magazin Paketi gibi ücretli ya da Teknoloji ve Otomotiv Paketi, NTV Video Haber Paketi ve Kadın Yaşam Paketi gibi ücretsiz Turkcell servislerini birbirlerine hediye edebiliyor. Hediye eden ya da edilen tarafların hiçbir ücret ödemiyor.


İçeriğine göre haftalık ya da aylık olarak hediye edilebilen servisler, hediye gönderen tarafın daveti gerçekleştirmesinden sonra hediyeyi alan tarafın onay vermesi ile kullanılmaya başlanıyor. Hediye kabul edildiğinde, gönderen taraf da bir SMS ile bilgilendiriliyor.


Türkiye’de alanında ilk olan Hediye Et uygulamasından yalnızca Turkcell’liler yararlanabiliyor.

Yazarlar