Estetik Vegan formüllü ilk şaç bakım ürünü!

Vegan formüllü ilk şaç bakım ürünü!

25.10.2013 - 12:49 | Son Güncellenme:

Kinoa bitkisinin özleri başta olmak üzere; soya, arpa ve Tri – Molecular Protein Complex* ile zenginleştirilmiş % 100 vegan formüllü “abba Saç Bakım Ürünleri”nin yarattığı farkı ilk kullanımda bile saçlarınızda hissedeceksiniz.

Vegan formüllü ilk şaç bakım ürünü

“abba Saç Bakım Ürünleri”nin formülünde yer alan protein zengini kinoa’nın geçmişi 7 bin yıl öncesi, Güney Amerika’da İnka’lar dönemine kadar dayanıyor. Birleşmiş Milletler tarafından “Kinoa yılı” ilan edilen 2013 senesi; kinoalı formülü ile “abba” nın da yılı oldu.

Haberin Devamı

Her saç türüne ve saçın ihtiyacı olan bakıma uygun seçenekler sunan abba; özellikle doğal ve sağlıklı içeriği, % 100 vegan bileşimi, kinoa, arpa ve soya ile zenginleştirilmiş Tri – Molecular Protein Complex* formülü ile saçlarınızın sağlıklı ve canlı kalmasını sağlıyor.

Ülkemizde henüz pek bilinmeyen ama dünya sağlık otoritelerinin gözbebeği haline gelen kinoa, susam ailesine ait amino asit zengini tek tahıl olarak biliniyor. Kinoa, doku yenilemeden kansere, kansızlıktan ödem sökmeye kadar pek çok tedavide kullanılan magnezyum, kalsiyum, amino asit ve vitamin zengini içeriği ile saçlara da uzun ömürlü sağlıklı bir yapı kazandırıyor. Ülkemizde şimdilik sadece abba’nın formülünde bulunan kinoa farkını ve faydasını yaşamanızı tavsiye ediyoruz…

Haberin Devamı

Kadın ve erkeler için uygun formülü ve ilk kullanımdan itibaren fark edilebilen etkisi ile bir kez denedikten sonra vazgeçemeyeceksiniz.

(*)Tri – Molecular Protein Complex : Hidrolize saç keratini, soya proteini ve buğday proteinlerinin bileşiminin saçlardaki tüm katmanlara işlemesi ile gerçekleşen onarım sistemi.

Gluten, dea, sentetik katkı maddeleri ve sülfat içermeyen % 100 vegan formüllüdür.

Amerika’da doğallığı kanıtlanan, saf saç bakım markası ABBA, doğanın saflığını içeriğinde bulundurması ve butik üretim yapması ile tanınıyor.

Tüm Türkiye’de Seçkin Eczanelerde bulabilirsiniz

Yazarlar