Yaşam VIP salonunda ilginç bir ilk

VIP salonunda ilginç bir ilk

18.10.2006 - 00:00 | Son Güncellenme:

Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, bir ilke imza atarak Atatürk Havalimanı'nın VIP salonunda iftar yemeği verdi. 5 yıldızlı otelleri aratmayan 250 kişilik iftara havalimanında çalışan personel katıldı

VIP salonunda ilginç bir ilk

Finans konulu bir toplantı için dün 19.15'te THY uçağı ile Londra'ya giden Topbaş, iftar saatinin uçağın kalkış saatine yakın olması sebebiyle yardımcılarından VIP Salonu'nda iftar yemeği organize edilmesini istedi. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren "Beltur" firmasından gelen aşçı ve garsonlar, VIP Salonu Konferans Odası'nda sıcak ve soğuk yemekler ile tatlı çeşitlerinden oluşan 250 kişilik yemek hazırlığı yaptı. İftara 10 dakika kala havalimanına gelen Topbaş, uçak saatinin biraz daha geç olması durumunda bir çadıra veya bir fakir evine giderek iftar yapmayı düşündüğünü söyledi. Topbaş, "Hiç olmazsa havaalanındaki personelle birlikte oruçlarımızı açalım dedik" diye konuştu.Bu sırada Dubai üzerinden İstanbul aktarmalı olarak ülkesine dönen Pakistan Başbakan Danışmanı Hattar Mesut Han ile Pakistan'ın İstanbul Başkonsolosu Wahid Khursheed'i masaya davet eden Topbaş'ın iftarındaki mönü 5 yıldızlı otelleri aratmadı. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda dün bir ilk yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bir toplantıya katılacağı Londra'ya hareketinden önce, havalimanı çalışanlarına VIP salonunda iftar yemeği verdi. Mönüde iftariyelik tabakla birlikte sebze çorbası, kuzu tandır, tavuk but, et kavurma, pilav, zeytinyağlı enginar, mantar, patates, kereviz, havuç salataları, barbunya ve fasulye pilaki, biber, kabak, patlıcan ve yaprak dolma, patlıcan salata, mısır haşlama, tatlı çeşitlerinden cevizli incir, bademli kadayıf, kayısı tatlısı, güllaç, kabak ve ayva tatlısıyla pasta servis edildi. İftar için geniş mönü

Yazarlar