Editörün Seçtikleri Virüs değil hırsız giremez

Virüs değil hırsız giremez

05.03.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kuzu kuzu seyahat

Virüs değil hırsız giremez




İskenderun Büyük Çarşı'da bulunan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Tahsin Mutluay, hırsızlık olaylarının son dönemde artması üzerine, demirbaşlarını sigortalatmak istedi. Ancak sigorta şirketi, binayı hırsızlığa karşı güvenli bulmadı. Bunun üzerine esnafın işlemleri için kullanılan bilgisayara demir kafes yaptırıldı. Odadaki eşyalar ek önlemlerin alınmasının ardından sigortalanabildi. Bilgisayar kafesi, her sabah personel tarafından açılıp akşam da kapatılıyor.


Bodrumlu belediye işçisi Ali Çimentepe (44), Konacık beldesinde 3 aylık bir kuzu satın alarak adını 'Mehmet' koydu. 'Mehmet'i 15 kilometre uzaklıkta bulunan Kızılağaç köyündeki evine götürmenin yolunu da, motosikletinin arkasına bağlamakta buldu. 'Kuzu Mehmet' ve sahibi Bodrum - İzmir Karayolu'ndan şaşkın bakışlar arasından evlerine gitti.


Adana'da, 6 yaşlarındaki çocuğunu belinden kendine bağlayan motosikletli baba, vatandaşların tepkisini topladı. Çocuğun düşme tehlikesine aldırmayan motosiklet sürücüsü, kendisini uyaranlara da aldırmadı. Polise şikâyet edilen baba, ekipler gelmeden gözden kayboldu. Baba, fotoğraflarını çeken gazetecilere de tehditler savurdu. Sürücüyü görenler, "İp kopsa çocuk düşüp ölecek. Böyle baba olur mu?" diyerek tepki gösterdi.


Şanlıurfa'nın Kamberiye semtinde bulunan Karakoyun Parkı'ndaki 50 çöp kutusu çalınmaması için zincirlendi. Vatandaşlar, "Hırsızlar artık ne görseler çalıyor. Zincire rağmen bu kutular çalınırsa yapacak bir şey yok" diyor.



YAŞAM


Deprem korkutuyor ama 'banyodayken'!
Cilt kanserine karşı 'DNA'lı güneş kremi
Muhabire dayak
'Diri dursun diye ete su katıyorlar!'
YURDUM İNSANI
Evlilik ve çocuk hayali kuranlar için özel fuar
Yanan evden 5 cinayet çıktı
4 yılda bir doğum günü kutlanacak
Panda, Asya'nın en sevimli hayvanı seçildi
'Çekmeli' eğitim
Uçakta da haberler CNN Türk'ten izlenir
Üniversitelinin 'altın vuruş'u
2 oğlunu çaya kurban verdi
Genç sevgili kalpten götürüyor

Yazarlar