Bu hafta size ne getirecek?

Tutulma mevsiminden geçerken karşımıza karmaşık durumlar, duygusal dengesizlikler çıkabilir. Bu hafta Mars ve Neptün yan yana geliyor. Bu ikili çoğunlukla kontrolsüz duygusal çıkışlar, kendini heba etme ya da gerçeklerden uzak girişimlerle ilgilidir. Bizi yanlış kararlara, hatalı değerlendirmelere götürebilir. Bu dönemde söylenenlerle gerçekten yapılanlar arasındaki fark büyük olabilir. Eğer hayal gücümüzü yapıcı şekilde kullanabilirsek daha faydalı sonuçlar elde edebiliriz. Olaylara daha yukarıdan bakmaya, biraz daha eleştirel olmaya çalışalım.

Haberin Devamı

AY TAKVİMİ

7 Haziran Pazar Karşılıklı sorumluluklar ilişkilerimize ciddi yaklaşmamızı gerektiriyor.

8 Haziran Pazartesi Başkalarından beklentilerimizde zorlayıcı olmamalıyız. İşe yönelik konulara dikkat.

9 Haziran Salı Duygusal alanda gerçekçi ve kontrollü olma eğilimindeyiz. Yalnızlığa yönelebiliriz.

10 Haziran Çarşamba Yeni şeyler öğrenmek ve düşüncelerimizi aktarma yönünde şanslı sayılırız.

11 Haziran Perşembe Yaratıcı hayal gücümüzü ifade edebileceğimiz olanaklar bulabiliriz.

12 Haziran Cuma Güven vermeyen durumlar ya da belirsizlik içeren kararlar var. Dikkatli olalım.

13 Haziran Cumartesi Öğle saatlerinde huzursuzluklar, hoş olmayan durumlar gündeme gelebilir.

 KOÇ 

Mesleki ve sorumluluklar alanında test eden koşullar var. 9'u civarında sosyal konularda yeniliklere gidebilirsiniz. Ancak 13'ü civarında oldukça dikkatli olmalısınız. Bu yüzden karmaşa yaşayabilirsiniz.

BOĞA

Olaylara bakışınızda katı kalmanız yüzünden kendinizi baskı altında bulabilirsiniz. 9'u civarında hedeflerinizde değişikliğe gitmek gerekebilir. 13'ü civarında sosyal konularda özenli olmaya bakmalısınız.

İKİZLER

Finansal konulara ayrı bir önem vermeniz gerekebilir. 9'u civarında düşüncelerinizi daha iyi anlatma, paylaşma imkânınız olabilir. 13'ü civarında pratik ve gerçekçi olmaya ihtiyacınız var.

YENGEÇ 

22 Haziran 22 Temmuz Ikizler'deki Güneş, netleşmeyen durumların öne çıktığını gösteriyor. 9'u civarında, değişikliğe ayak uydurmak faydalı olacak. 13'ünde yeni şeyler öğrenmek için daha fazla olanak bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

ASLAN

Ates+Sabit 23 Temmuz-23 Agustos Çalışma ortamında iyi organize olmaya bakın. 9'u civarında bir görüşme sizi meşgul edebilir. 13'ü civarında ortaklı konularda uyanık olmalısınız. Borç ve alacaklarla ilgili dikkatsizlikler hatalara yol açabilir.

BAŞAK

Toprak+Değişken fliskilerinizden kaynaklanan 24 Ağustos-23 Eylül huzursuzluklara dikkat etmelisiniz. 9'u civarında çalışma ve hizmet konuları, dikkat çekebilir. 13'ü civarında ortaklaşa konularda gerçekçi olmaya bakmalısınız.

 

TERAZİ 

Evinizi, ailenizi ilgilendiren işler olabilir. 9'u civarında kendinizi ifade edebileceğiniz imkânlar var. Beraberliklerde daha mutlu olabilirsiniz. 13'ünde fedakarlıklar ya da sizi uğraştıran konulara vurgu var.

AKREP

Düşüncelerinizde yapıcı olmaya gayret etmelisiniz. 9'u civarında ailevi bir konuda gerçekçi düşünmelisiniz. 13'ü civarında sevdiklerinizle ilgili bir konuda fedakârlık gösterebileceğiniz şartlar var.

YAY

Maddi alanda harcamaları 23 Kasım-21 Aralık gözden geçirmek yararlı olacak 9'u civarında yakın çevrenizde daha çok hareket ve görüşme var. 13'ü civarında daha dikkatli olmak gerek. Evde kazalar olabilir.

Haberin Devamı

 

OĞLAK 

Şahsi konularda ciddi adımlar içindesiniz. 9'u civarında özellikle harcamalar ve işle ilgili konularda meşguliyet olabilir. 13'ü civarında ise anlaşma ve görüşme içeren konularda detaylara dikkat etmelisiniz.

 

SAKA 

İkizler'deki Güneş, bağımsızlık ve yaratıcılık konularına zaman ayırabileceğinizi anlatıyor. 9'u civarında daha girişimci olabilirsiniz. 13'ü civarında ise harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

BALIK

Burcunuzda ilerleyen Mars sizi daha mücadeleci ama çatışmalara da açık kılmakta. 9'u civarında hayal gücünüz size yardımcı olabilir. 13'ü civarı düşünmeden girişimlerde bulunmamalısınız.