SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Haftalık Yorum

Haftanın ilk günlerinde tartışmalı durumlara, karşıtlık yaratabilecek gelişmelere soğukkanlı biçimde yaklaşmak gerekiyor.

|

Haftanın ilk günlerinde tartışmalı durumlara, karşıtlık yaratabilecek gelişmelere soğukkanlı biçimde yaklaşmak gerekiyor. Dolunayın etkisi altında her şey daha kesin ve enerjimizi tüketici olabilir. Bu hafta bir dizi değişikliği de gündemimize getirmekte. Bugün düzgün harekete dönen Merkür bir süredir üzerinde uğraştığımız konularda düşüncelerimizi netleştirebileceğimizi açıklıyor. Sürüncemede kalan işleri toparlamak için uygun koşullar var. Salı günü ise Venüs’ün İkizler burcuna ilerlemesi arkadaşlıklara sohbet ve canlılık getirmekte. Entelektüel uğraşlardan, ziyaretlerden daha çok keyif alabiliriz. Ancak yine de bugünlerde özellikle aşkta ve yakın beraberliklerde bazı sürtüşmeler hatta terslikler söz konusu olabilir. 27’si ile birlikte Mars’ın yeniden Akrep burcuna gerilemesi bizi daha odaklı ve duygusal açıdan yoğun kılıyor. Bu dönemde, gücümüzü ortaya koymak için öğreneceğimiz dersler var.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim ?

22 Mayıs Pazar

Bugün koşulları aşırı zorlamamalıyız. Talihsizlikler, engeller gündeme gelebilir.

23 Mayıs Pazartesi

Hareket halindeyiz ancak aşırı aceleci olmamalıyız. Başkalarının görüşlerine açık durmalıyız.

24 Mayıs Salı

Bugün evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Daha gerçekçi düşünmek durumundayız.

25 Mayıs Çarşamba

Şartlar pek parlak olmayabilir. Öğle sonrasında duygusal açıdan daha kararlı olmak durumundayız.

26 Mayıs Perşembe

Günün ilk yarısında sonlanmalar, sıkışıklar olabilir, öğleden sonrası daha umut verici.

27 Mayıs Cuma

Bugün kendimizi daha umutlu ve şanslı hissedebiliriz. Sınırlamalardan kurtuluyoruz.

28 Mayıs Cumartesi

Gelecek yönünde düşünmek ve daha kararlı hareket etmek imkanı var.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.