Yaşam 2017 yılbaşı programları

2017 yılbaşı programları

29.12.2016 - 17:33 | Son Güncellenme:

2017’ye girmemize sayılı günler kala, yılbaşı gecesini dışarıda kutlamak isteyenler için harika bir haber yaptık. 2017 yılbaşı programlarını bilmeden dışarıya çıkmayın. 2017 yılbaşı programları ve eğlenceleri neler? Hangi mekânlarda eğlenebilirim? İşte tüm sorularınız yılbaşı programları haberimizde…

2017 yılbaşı programları

CROWNE PLAZA İSTANBUL
Yılbaşına, Özge Öztimur’un muhteşem performansıyla girmek ister misiniz? Zengin yılbaşı menüsü ve eğlenceli müzik şöleniyle yılbaşı gecenizde siz ve aileniz için güzel bir alternatif…

2017 yılbaşı programları

GÜNAY RESTAURANT
Yılbaşı programı deyince aklımıza gelen ilk isimlerden biri olan Ebru Gündeş 2017’de yılbaşını Günay Restaurant’ta karşılıyor. Mükemmel performansı ile eğlenceli saatler geçirmek isteyenler Günay Restaurant’ı tercih edebilirler.

2017 yılbaşı programları

REINA
Eğlenceyi doruklarda yaşamak isteyenlerin mekanı Reina yılbaşında da yine beklentileri yükseltiyor. Daha önceleri Jennifer Lopez, Paris Hilton, Bar Rafael ve Monica Cruz gibi yıldızlara ev sahipliği yapan mekan dans ve eğlenceyi bir arada sunuyor.

2017 yılbaşı programları

HILTON CONVENTION HALL
2017’ye fenomenlerle girmek isteyenler için harika bir alternatif olan Hilton Convention Hall Kerimcan Durmaz, Yasin Keleş, Caner Çalışır, Ümit Peynircioğlu, Ece Gürsel & DJ Sözden ve Gökhan Tevek gibi isimleri ağırlayacak.

2017 yılbaşı programları

JOLLY JOKER
Jolly Joker tutkunları yılbaşında da yine çok eğlenecek. Gökhan Tepe, Koray Avcı, Tan Taşçı, Cem Adrian, Levent Yüksel sahne alacağı mekan yeni yıla bambaşka bir şekilde girmek isteyenleri bekliyor.

2017 yılbaşı programları

Yazarlar