YaşamAltılıdan düğün hediyesi 1 milyon

Altılıdan düğün hediyesi 1 milyon

19.08.2008 - 00:22 | Son Güncellenme:

İstanbul’da 14 Ağustos’ta yapılan at yarışlarında altılı ganyanı tek başına bilerek 1 milyon 126 bin 544 YTL’nin sahibi olan Zonguldaklı Murat Derecik, nişanlısı Serap Battal ile evlendi.

Altılıdan düğün hediyesi 1 milyon

Çatalağzı beldesinde oturan ve Çatalağzı Termik Santralı’nda 700 YTL maaşla kaynakçı olarak çalışan Derecik, altılı ganyanı tek başına bilerek 72 YTL’lik kuponla 1 milyon 126 bin 544 YTL’nin sahibi oldu. Vergi kesintisi yapıldıktan sonra 1 milyon 14 bin 11 YTL olarak hesaplanan ikramiyeyi üç gün önce Türkiye Jokey Kulübü’nden vekâlet verdiği banka aracılığıyla alan Derecik, önceki akşam dünya evine girdi.
Derecik’in Çatalağzı Belediyesi Düğün Salonu’ndaki düğününe çok sayıda kişi katıldı. Düğün salonuna gelişlerinde davul - zurna eşliğinde oyunlar oynayan köçeklerce karşılanan genç çift, ilk danslarını Zülfü Livaneli’nin “Sevda Değil” isimli parçası eşliğinde yaptı.

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
KEŞFETYENİ
Nefesler kesildi! O Ses Türkiye 2025 şampiyonu belli oldu
Nefesler kesildi! O Ses Türkiye 2025 şampiyonu belli oldu

Cadde | 12.05.2025 - 00:54

Beyazıt Öztürk, Hadise, Gökhan Özoğuz ve Melike Şahin’in jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye’de büyük finali yapıldı.

Yazarlar