Yaşam Antrenman dönüşü kaza

Antrenman dönüşü kaza

12.01.2011 - 02:00 | Son Güncellenme:

Trabzon’da tekvandocular antrenmandan evlerine dönüyordu. Aracın sürücüsü, yola çıkan köpeğe çarpmamak için ani fren yapınca kontrolü kaybetti. 5 genç can verdi, 2 kişi yaralandı

Antrenman dönüşü kaza

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde önceki akşam antrenmandan evlerine dönen 5 tekvandocu trafik kazasında öldü, 2 kişi de yaralandı. Kaza saat 22.40’ta Vakfıkebir’in Kirazlık Mahallesi’nde meydana geldi. Kazanın, Yalıköy beldesindeki tekvando salonundan ilçeye dönen sporcuların bulunduğu otomobilin sürücüsü Uğur Kasım’ın (24), yola çıkan köpeğe çarpmamak için ani fren yaptıktan sonra direksiyonun hâkimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiği öğrenildi.
Takla atarak yoldaki altgeçidin ayağına çarpan otomobilde, tekvandocu gençlerden Özlem Akagündüz (18) ve kardeşi Ümitcan Akagündüz (14) kaza yerinde, Fatma Yıldırım (17) ile Abdul Ziya Bostan (19) ve Fatih Kasım Fırtına da (22) ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanelerde öldü.
Ağır yaralanan sürücü Uğur Kasım, Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alınırken, kazadan hafif yaralı olarak kurtulan Şamil Kurt (17) aynı hastanede ilk tedavisinin ardından taburcu oldu.

Siyah Kuşak almıştı
Kazada kardeşi Ümitcan Akagündüz’le birlikte hayatını kaybeden Emanet Özlem Akagündüz’ün 5 yıl önce tekvandoya başladığı ve bir süre önce yapılan sınavda Siyah Kuşak aldığı belirtildi. Bu branşta yapılan Trabzon seçmelerini kazanan Akagündüz’ün Türkiye Şampiyonası’na hazırlandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Antrenman dönüşü kaza

Emanet Özlem Akagündüz ile kardeşi Ümitcan Akagündüz öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından aynı ilçede yer alan Mısırlı köyünde, Fatma Yıldırım ise Köprüce köyünde defnedildi. Fatih Kasım Fırtına (22) Vakfıkebir Soğuksu köyündeki camide kılınan cenaze namazı sonrası aynı köyde, Abdul Ziya Bostan ise (19) Tonya’nın Kalınçam köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

4’Ü AYNI KAREDE
Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi Yalıköy beldesindeki tekvando salonundaki antrenmandan evlerine dönerken meydana gelen kazada Vakfıkebir Spor Kulübü sporcuları Ümitcan Akagündüz (sol başta bordo tişörtlü), Fatma Yıldırım (ortada siyah tişörtlü), Özlem Akagündüz (yerde ayakları açık) ve Fatih Kasım Fırtına (sağda üçüncü, arkada sakallı) hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Uğur Kasım (soldan ikinci) ise yaralandı. Kazada Abdul Ziya Bostan da can verdi.

Yazarlar