Stil Babalar Günü Hediye Seçenekleri

Babalar Günü Hediye Seçenekleri

14.06.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Haziran ayının gelmesiyle birlikte babalar günü için gün saymaya başlamıştık. Günler öncesinden hediye alışverişlerine çıkanların yanı sıra halen hediye arayışında olanlar olabilir.

Babalar Günü Hediye Seçenekleri

Sizler için alternatif olabilecek bazı fikirler sunuyoruz. Değerlendirilebilecek fikirler doğrultusunda İstanbul Shopping Fest 2012 kapsamında bir çok markanın düzenlediği kampanyalarda unutulmamalı. Halen çok geç kalmadınız. Babalar gününüz kutlu olsun!.

Haberin Devamı

Bilsar tarafından Türkiye'ye getirilen ve Şubat ayı itibari ile mağazalarda satışa sunulan Amsterdam'ın dünyaca ünlü markası NZA New Zealand, Babalar Günü için birbirinden çeşitli modelleri ile şık alternatifler sunuyor. 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile erkeklerin vazgeçilmez markası olmaya aday NZA New Zealand sıcak kum taneleri, denizin maviden yeşile değişen tonları ve ağaçların sesi ile karışan sıcak meltem rüzgarlarından ilham alıyor.

Özgün tasarımlarıyla rahatlık ve şıklığı bir arada sunan Clarks, Babalar Günü’nde de en güzel ve en özel hediye seçeneği olmaya devam ediyor. Üstelik Clarks, C&J kategorisindeki ayakkabı modellerini Babalar Günü’ne özel yüzde 10 indirimle sunuyor.

Babalar Günü Hediye Seçenekleri

Outdoor deneyimini yaratıcı teknolojileriyle hem zevkli hem de daha pratik hale getiren Columbia, Babalar Günü için sunduğu teknolojik ürünleri ile babası için en özel hediyeyi arayanlara sayısız seçenek sunuyor. Babalar Gününe özel ikinci gömlekte yüzde 30 indirim kampanyası ile Columbia, hem babaları hem de oğullarını mutlu edecek.

Haberin Devamı

Babalar Günü Hediye Seçenekleri

Jimmy Key, Babalar Günü’nde “babama ne alsam?” sorusunu akıllardan çıkartan kaliteli ve şık ürünleriyle farklı hediye alternatifleri sunuyor. Genç ve her zaman kendisini genç hisseden, özgür ruhlu babaların farkını ortaya koyacağı koleksiyon, onları gündüzden geceye günün her anına taşıyor. Babasına onun kadar özel ve farklı bir hediye arayışında olanların yolu bu sene Jimmy Key’de kesişiyor.

Babalar Günü Hediye Seçenekleri

LC Waikiki’nin modaya yön veren tasarımları Babalar Günü’nde de farkını ortaya koyuyor. Birbirinden güzel keten gömlekler, polo yaka t-shirtler ve kanvas pantolonlar LC Waikiki mağazalarında babasını mutlu etmek isteyenleri bekliyor. Babalar Günü’nü kırmızı etiketli ürünlerde % 50’ye varan indirim fırsatı ile karşılayan LC Waikiki, ayrıca 8 – 17 Haziran tarihleri arasında her 60 TL ve üzeri alışverişlerde de cüzdan ve anahtarlık seti hediye ediyor!

Babalar Günü Hediye Seçenekleri

Klasik Amerikan tarzını yenilikçi bir yaklaşımla yaratan Tommy Hilfiger, 2012 İlkbahar / Yaz Erkek Koleksiyonu’nda öne çıkan birbirinden renkli polo yaka tişörtler, poplin ve keten gömlek modelleriyle, yaza özel rengarenk bir canlılık getiriyor. Tommy Hilfiger’ın Babalar Günü için sunduğu birbirinden şık seçenekler, bu yıl babasına en güzel hediyeyi almak isteyenlerin tercihi olacak!

Haberin Devamı

Babalar Günü Hediye Seçenekleri

Aile boyu rahatlık ve şıklığın simgesi U.S. Polo Assn., babasına en özel hediyeyi almak isteyenler için birbirinden renkli alternatifler sunuyor. Babalar Günü’ne özel kampanyayla U.S. Polo Assn.’den gömlek, tişört veya chino pantolon alanlara ikinci ürün yarı fiyatına sunuluyor.

Babalar Günü Hediye Seçenekleri

Yazarlar