Aynı sahnede buluşuyorlar!

Birbirinden başarılı isimleri sezon boyunca sahnesinde misafir eden Bodrum Mandalin’de bu hafta “Jam Session Bodrum” gerçekleşiyor. 16 Eylül Perşembe günü Mandalin ‘de yapılacak olan organizasyonda sahnede yirmiyi aşkın başarılı müzisyen çıkıyor.

2011 yılından bu yana Bodrum’da Türkiye’nin en iyi müzisyenlerine ev sahipliği yapan Mandalin etkinliklerine bir yenisini ekliyor. Pandemi dönemi öncesinde yılda 200’ü aşkın etkinlik yapan bir dükkan olan Mandarin 16 Eylül Perşembe günü Müjde Kızılkan, Hera Aslan, Ozan Ünlü, Alişan Göksu, Alican Demirtaş, Ezgi Bıcılı, Elif Pıtırlı, Pınar Seli, Eyüp Karadağ, Bate, Serkan Uzunoğlu, Melisa Karakurt, Tolga Akyıldız, Eyüp Karadağ, Melis Dağ, Ceyda Mazalto, Murat Çopur, Çağlar Derdiyok, Altuğ Karakurt, Atakan Çekmece, Murat İbze, Burcu Güney, Şener Yılmaz, Güney Güvel, Aydın Karabulut, Hami Barutçu, Muzaffer Kalyoncu, Bünyas Herek, Ahmet Demirkol, Berkay Kurt, Özgür Ökte, Ahmet Sefa Yanardağ, Mehmet Aykoç, Ulaş Ünal, Ertuğrul Kırçın, Gökhan Obuz ile sahnede hem göze hem de kulaklara hitap eden bir gece yaşatacak.

Haberin Devamı

Mandalin Bodrum yaz sezonu boyunca her gün farklı bir ismin sahnede olduğu akşamlarıyla dikkat çekiyor. Sevilen mekan Bodrum merkezde dört mevsim hizmet veriyor.