İllüzyon dünyasına adım adım...

İstiklal Caddesi Narmanlı Han’da, 2019 yılından bu yana her yaştan macera severin uğrak noktası olan Museum of Illusions, şimdi de Anadolu Yakası’nda bulunan Emaar AVM’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Ben de geçtiğimiz hafta büyük bir heyecanla ziyaret ettim.

Dünyanın 31 farklı şehrinde bulunan Museum of Illusions, Anadolu Yakası’ndaki ilk şubesini Emaar Square AVM’ de açtı. Açıldığı günden bu yana yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Museum of Illusions İstanbul, her yaştan ziyaretçide merak uyandırmaya ve illüzyonlarla büyülemeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Ziyaretçilerinin duyularını harekete geçirerek bilinmez bir yolculuğa çıkaran müze, birbirinden farklı deneyim alanlarıyla da dikkat çekiyor. Ters oda, Sonsuzluk Odası, Hologramlar, Ames Odası, Bina İllüzyonu, Vortex Tüneli gibi odalarda ziyaretçiler; optik, fotografik ve interaktif illüzyon deneyimleri yaşıyor.

Farklılık arayanlar için keyifli sosyal medya alanlarının yer aldığı müzede onlarca fotoğraf ve video çekildim. Çocuklu ailelerin, arkadaş gruplarının ve her yaştan insanın tercih ettiği müze oldukça keyifli saatler vaadediyor.