Editörün Seçtikleri Bir soyundu kavga çıktı

Bir soyundu kavga çıktı

11.02.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bir soyundu kavga çıktı

Bir soyundu kavga çıktı


Yaşar Çakmak


       Marion and Muhammed isimli tiyatro oyununda cesur bir oyunculukla striptiz yapan sosyetenin ünlü ismi Billur Kalkavan'ın açıklamaları sosyeteyi ikiye böldü. Bir televizyon kanalındaki röportajı sırasında "Ben, bu striptizi her akşam hiç bir para almadan gece klüplerinde yapan kadınlar görüyorum" diyen Kalkavan'ın sözleri sosyeteyi karıştırdı.
       Yasemin Kamhi, Şebnem Çapa, Nur Ekincioğlu, Ayşe Azizoğlu gibi sosyetenin ünlü isimlerinin ortak kanısı şöyle: "Billur çok kaliteli bir kızdı. O soyunmadan da başarılı. Soyunmasına hiç gerek yoktu. Ayrıca 'Bu striptizi gece kulüplerinde yapan kadınlar da var' sözünü yadırgadık. Sanırız Billur, düşündüğünü gerektiği gibi ifade edemedi."
       Ayşegül Cinisli, "Sanat için soyunduğu için takdirle karşılıyorum. Kendisini kutluyorum" derken, Ayşegül Nadir'in kızkardeşi Ceylan Tecimer "Tiyatroyu seven, iyi bir oyuncu kapasitesine sahip biri. Tunceli'ye yardım için düzenlediği tiyatro çalışmasına medya yardım etmezken, soyununca ilgi göstermişler. Kendisini takdir ediyorum" sözleriyle Kalkavan'a destek oldu.
       Manken Şebnem Dinçgör de Kalkavan'ı sosyetenin en başarılı isimlerinden biri olarak tanımlayıp, "Bazı kadınlar bunu gece kulüplerinde sevgililerine yapıyorlar. Ama kendisi sanat için yapıyor, kutluyorum." dedi.


Yazarlar