Editörün Seçtikleri Body Butter ile 25 yıl

Body Butter ile 25 yıl

31.10.2017 - 12:34 | Son Güncellenme:

The Body Shop’un ilk olarak 1992 yılında piyasaya çıkarttığı mangolu Body Butter ile vücut nemlendiricilerinin ismi sonsuza dek değişti. O zamandan beri Body Butter The Body Shop'ın en çok satan ürünlerinden biri oldu.

Body Butter ile 25 yıl

Güzellik kaynağı olarak dünyanın kendisinden ilham alan The Body Shop, asla vazgeçilmeyen, her cilde, her zevke göre 12 farklı aroma ve içerikle üretilen Body Butter’larının 25. Yılını kutluyor! The Body Shop’ın ‘Body Butter’ ismini verdiği bu mucizevi vücut nemlendiricisinin içerikleri, markanın hayata geçirdiği Yerel Ticaret projesiyle üretiliyor.

Haberin Devamı

The Body Shop’un ilk olarak 1992 yılında piyasaya çıkarttığı mangolu Body Butter ile vücut nemlendiricilerinin ismi sonsuza dek değişti. O zamandan beri Body Butter The Body Shop'ın en çok satan ürünlerinden biri oldu.

The Body Shop’ın Kurucusu Anita Roddick'in mutfağında doğan Mango Body Butter'ın ismini koyan ise Roddick’in kızı. Mutfakta tost yaparken "Bu aynı tereyağı gibi... ama vücut için" (“It’s like butter… for your body”) diyor ve marka 1992 yılı itibariyle vücut kremlerinin adını Body Butter koyuyor.

The Body Shop, 25.yılını kutladığı Body Butter’larının 12 farklı muhteşem aroması ve her cilt tipine uygun çeşidi bulunuyor. İçerdiği çilek tohumu sayesinde cilde yumuşaklık ve pürüzsüzlük sağlayan Strawberry Body Butter, uygulandığı anda cilde nüfuz eden ve yüksek etkili nemlendirici özelliği olan egzotik hindistan ceviz aromalı Coconut Body Butter, canlandırıcı yeşil çay esansı ile vücudunuza nem kazandıran Fuji Green Tea Body Butter, taze Satsuma kokusunu tüm gün teninizde hissedeceğiniz Satsuma Body Butter gibi farklı aromalarıyla herkesin zevkine ve cilt tipine uygun olan Body Butter’ı bulmak mümkün.

Haberin Devamı

Dünya çapında her iki saniyede bir adet satılan Body Butter’ın sırrı ne mi? Tüm Body Butter’lar en yüksek kalitede, doğal, cilde yararlı ve The Body Shop’ın Yerel Ticaret programı ile elde edilen içeriklerden üretiliyor.

BODY BUTTER Yapımı Emek İster

Body Butter’lar belki de aklınıza gelmeyecek içeriklere sahip. Örneğin, 200ml Olive Body Butter için, 24 adet zeytinden elde edilen yağ kullanılırken, 200ml Satsuma Body Butter için 300'den fazla satsumanın kabuğundan elde edilen yağ kullanılıyor. 200ml Shea Boddy Butter için, Gana’da üretilen, tek tek elle seçilen ve güneşte kurutulan 28 yemişten elde edilen shea yağı ve 200ml'lik Strawberry Body Butter, 324 çilek tohumunun yağı içerirken, 200ml’lik Mango Body Butter’da ise 20 mango çekirdeğinin yağı kullanılıyor.

200 ml Body Butter Fiyatları: 59.90 TL

Yazarlar