Stil Burberry 2014 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu

Burberry 2014 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu

09.01.2014 - 11:19 | Son Güncellenme:

Burberry 2014 Sonbahar/Kış Erkek Giyim Defilesi Londra’dan Canlı Yayınlandı!

Burberry 2014 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu

Burberry muhteşem bir defileyle 2014 erkek koleksiyonunu modaseverlerin beğenisine sundu. “A Painterly Journey” adlı koleksiyonda Londra’nın Kensington Bahçelerine yapılan resimsel bir yolculuk anlatıldı.

Haberin Devamı


2013 British Fashion Awards’ta Christopher Bailey ile Yılın Erkek Giyim Tasarımcısı ünvanını alan Burberry, London Koleksiyonunun dördüncüsünün bir bölümünü sergiledi.


Defile öncesi Burberry’nin akustik müzisyenlerinden Sivu’nun canlı performansıyla East Albert Lawns’da karşılanan konuklara, defile sonrası İngiliz sanatçı George Ezra ile müzik şöleni sundu.


Büyük ilgi gören defilede İngiliz aktörler Jamie Campbell Bower ve Callum Turner, Çin asıllı aktörler Chen Kun ve Koreli aktör Yu Ah In; İngiliz müzisyenler Tinie Tempah, Paloma Faith, James Righton, Jack Bevan ve George Barnett; British model Suki Waterhouse, İngiliz sunucular Nick Grimshaw ve Dermot O’Leary ve dijital girişimci Jamal Edwards (SBTV) davetliler arasındaydı.

Haberin Devamı


Defilenin müziklerinde Clare Maguire, The Night VI, Paloma Faith ve Patrick Wolf imzası vardı.


Koleksiyon: A Painterly Journay


Kumaşlar: El boyaması deri ve süetler, Londra haritaları, ikonik şehir baskıları, hafif dokulu ipek, kaşmir ve yünler

Renkler: Karbon grisi, taş rengi, mürekkep mavisi, parlak mavi, koyu yeşil, koyu mürdüm, bitter çikolata, devetüyü, bal rengi ve koyu mandalina rengi


Silüetler: Hafif trençkotlar, dökümlü kabanlar, rahat kesimli, uzun paltolar, koyun derisi ceketler, balıkçı hırkalar, ve dökümlü tişörtler

Aksesuarlar : El boyaması deri ve süet St Ives çantalar, kilim desenli otantik ipek şal ve atkılar, kalın tabanlı ayakkabılar ve Galler dokulu çoraplar

Dijital Deneyimler


Dijital platformda en başarılı markalar arasında yer alan Burberry 2014 Sonbahar/Kış Erkek defilesini de tüm sosyal medya kanallarından canlı olarak paylaştı. Burberry.com, Facebook, Twitter, Instagram, Vine, Pinterest, Google+,YouTube, YouKu, Sina Weibo, Douban, Sumally ve WeChat gibi platformlar üzerinden kullanıcıların beğenisine sunulan defilede eş zamanlı etkileşim sağlanarak yorumlar ve sorular da yanıtlandı.

Yazarlar