Cem Özkök

Cem Özkök

cem.ozkoktr@gmail.com

Tüm Yazıları

Tamamen iyileşme yılı olacak!

Yeni yılda yeni bir başlangıç yap, üzüntülerini, kötülükleri, hayal kırıklıklarını geride bırak ve rüyalarını gerçekleştir! Yeni yıla nasıl girersen öyle gider derler, hadi siz de hüzünleri geride bırakın ve yeni yıla gülerek girin! Gülmek en çok bize yakışır!
Ne çok sitem eder olduk değil mi? Herkes nefretle 2021'den bahsederken, hastalıklar ölümler covid hepimizi perişan etti gibi gözükse de, evet ben dahil zorlansam da bu yıldan her şeye iyi yönünden bakmaya ve olumlu düşünmeye çalışan , her şerde bir hayır olduğunu düşünen biri olarak ; iyi kötü koca bir yılı geride bırakıyoruz. Bize kattıkları da tartışılmaz. Teşekkür ederim hepsine!

Haberin Devamı

Geride bıraktıklarına tebessüm et!

Ölümler kadar doğumlar , kaybedilenler kadar kazançlar, ağladığımız günler gibi güldüğümüz eğlendiğimiz ailemizle dostlarımızla bir arada olduğumuz anlar bizlere tebessümle hatırlayacağımız anılar olarak geride kaldı.
Yaşadığımız doğal afetler ve acılar el ele ve birlik içinde olmayı, birlikte mücadele etmeyi öğrendiğimiz bir yıl oldu. Dediğim gibi 2021 aslında bizlere çok şey kazandırdı... En başta birlikte mücadele etmeyi öğrendik, kenetlendik. Dünyaca ortak bir olaya , afetlere yangınlara beraber ağladık , beraber atlattık. Bence en büyük kazancımız buydu; birlik beraberlik, sevgi , insanlık.

Yaşadıklarına teşekkür et ve enerji çakralarını aç!

Şimdi tek yapmamız gereken şey geçmişe teşekkür edip ,enerji çakramızı açmak.
Nasıl mı? Sağlıklı besleniyorum, meditasyon yapıyorum, kimse için yaşamıyorum, kendimi seviyorum, hayatı seviyorum. Evimi, bitkilerimi, hayvankarı,insanları seviyorum. Tavsiye ederim! Başımıza gelen her olaya teşekkür etmek; bizi geliştirir, önümüzü açar, enerjimizi yeniler. Kısaca, tüm olanları iyisiyle kötüsüyle geride bırakmalıyız.

Hoşgeldin 2022! Sahip olduklarınızla yaşamayı öğrenin!

Sağlıkla gel ,umutla gel ,güzelliklerle gel. Elbet acılar olumsuzluklar da olacak ama biz yine ne olursa olsun aşacağız. Pozitif düşün, teşekkür et, şükret. Yeni yılda kalplerimiz bir olsun, mutluluk ve güzel yarınlar için çarpsın! En büyük dileğim dünya için, ağlayanların güldüğü, ayrılanların barıştığı, açların doyduğu, umutsuzlara umut olacak bir yeni yıl olması! Her hedefinize ulaşacağınız ve her sınavdan başarıyla çıkacağınız bir yıl olsun 2022!

Haberin Devamı

Mektubumun sonunda, bizi neler beklediğine dair bu bölümü her kelimesini can kulağıyla dinlediğim, okuduğum alanının ehli Dr. Astrolog Şenay Devi'ye ayırmak ve 2022 yılı için bizlere özel yazısını sizlerle paylaşmak istiyorum!

2022 Gezegen Geçişleri Ay ve Güneş Tutulmaları İle Nasıl Bir Yıl Olacak?

Barışı sevgiyi uyum ve ahengi yok sayanların imtihanı , bu olguları kaplerinin hayatlarının merkezinde tutanların yıldızının parlayacağı bir yıl olacak.

Son iki yıl hayatımızın tamamına büyük bir değişim ve kargaşa getirdi ,insanlık olarak oldukça zorlu bir sınavdan geçtik. Satürn Plüton kavuşumu beklemeyen dengeleri alt
üst eden enerjiler ile karşı karşıya bıraktı bizleri.

2022, tamamen iyileşme, organize olma ve rahatlamanın yollarını bulma ile ilgili numerolojide 6 sayısını temsil etmekte. 2022'den daha yavaş, daha sakin ve daha dengeli bir yaşam tarzını destekleyen çok fazla enerji akışını barındıran gezegen geçişlerinin enerjisi ile etkili olacak. Bulunduğumuz yerle barışmalıyız ve 2022 bunu yapmamıza yardımcı olacak. 6 numerolojik frekansı ile kalplerimizin derinliklerine indiğimiz ve kendimizle, başkalarıyla ve parayla daha anlamlı ilişkilerin yolunu açtığımız Retrograda Venüs ile başlıyor . 2 OCAK 2022 de Yılın ilk Yeni Ayı Gerçekleşecek. İçimizdeki iyi ve kötü birbiriyle çatışır ve biz bu çatışmada hangisini seçersek onu yaşarız. İyi olmak da kötü olmak da elimizde irademizdedir. Bir varmış Bir yokmuş diye başlayan bir masal hayat,
yazgıda olan ve senin seçtiklerinle zenginleşen ya da çirkinleşen...

Haberin Devamı

Kalbinle mi? Sevginle mi? Kininle mi? Öfkenle mi?
Yaşamayı seçtiğinle ilişkili her şey...
Yermek mi? Emek vermek mi?
Sevmek mi? Nefret etmek mi?
Küçük hesaplarla büyük oyunlar oynamak mı?
Yoksa yenilmeyi bilerek ayaklarını yere sağlam basmayı öğrenmek mi?
Tercihin?
Dünyaya güzellik katmak mı? Yoksa bencilce başkasında olanı da almak mı?

Ne diyor Hz. Mevlana HAMDIM PİŞTİM YANDIM!
Düşe kalka öğretirken hayat bize derslerini fark ettiğimiz kadar güzel fark ettiğimiz kadar iyi şükrettiğimiz kadar insanız aslında.
Farkına varamadığımızda kayıp giden yılların yaşadıklarımızı yaşattıklarımızı hesaba oturduğumuzda pişmanlıklar yalnızlıklar isyanlar.
Önemli olan bu masalı özümüze sadık kalarak güzelleştirmeye çalışmak. Sen ışıksan karanlığı aydınlat ama uzak dur seni yüreğini karartandan ışığını gölgeleyenden.
Bırakmayı da bil şükretmeyi de bildiğin gibi.
Yüce planının tek sahibi ilahi mahkemesinde verir en güzel kararı.
Sen unutursun ben unuturum ama O unutmaz!
Kalbine yönel ,kalbinle hisset, kalbinle yaşa ve yaşat. Hayatın anlamlı ve özel olsun , günlerin sevdiklerinle yüreğinin büyüklüğü kadargüzel geçsin! "