Cemal Günbaş

Cemal Günbaş

cemalgunbas21@gmail.com

Tüm Yazıları

“HOŞ GELDİN” MAHSUN KIRMIZIGÜL!

Ortaya karışık

Uzun bir aradan sonra yeni albümü “Hoş Geldin” ile ne güzel de geldi sevgili Mahsun Kırmızıgül. O kadar çok özlemişiz ki yeni yılda, yeni enerji ile müzik piyasasına tekrar biz severlerine göz kırptı. Yılbaşı gecesi programını da izledim çok başarılıydı. Sahnede olmasını o kadar özlemişiz ki zaten albüm çıkar çıkmaz dijital müzik platformlarında en çok satın alınan albüm olarak listelerin ilk numarasına yerleşti. Bu arada fotoğraflarına bayıldım! Sevgili Nihat Odabaşı objektifinde harika kareler ortaya çıkmış. Albümde 4 şarkı favorim oldu bile: Hırka, Canın Sağ Olsun, Hoş Geldin ve Susamışım Ateşine. Artık lütfen bu kadar ara vermesin ve bizi üzmesin. Hayırlı uğurlu bol satışlı olsun.

Haberin Devamı

“PEMBE”YE HAYAT VEREN MELTEM CUMBUL

Ortaya karışık

O kadar çok özlemişiz ki dizilerde Meltem Cumbul’u izlemeyi, görür görmez çok sevindim. Sürpriz bir şekilde Kırmızı Oda’da Pembe karakterine hayat verdi ve sevenlerinin karşısına çıktı. Ben izlemeyi bırakmıştım ama Meltem Cumbul ile tekrar izlemeye başladım. O kadar güzel rol yapıyor ki resmen yaşatıyor ve beni heyecanlandırıyor. İzledikten sonra gelecek haftayı iple çekiyorum. Bu arada Meltem Cumbul sektörü bırakmamıştı; hem bir sürü öğrencisine oyunculuk dersi veriyor hem de yoğun bir şekilde tiyatro oyunlarına koşturuyor. Artık sevenleri olarak Meltem Cumbul’u sık sık TV’de göreceğiz.

“YILBAŞI” GECESİNİN EN COOLU AJDA PEKKAN

Ortaya karışık

Yok yani, kimse ne Ajda Pekkan olabilir ne de onun gibi olmaya çalışabilir! Yılbaşında herkes bir şeyler giydi, farklı bir imaj çizdi ama hiç biri Süperstar kadar ses getirmedi. Resmen dönüp dönüp tekrar baktım. Tabii ki her zaman güzel ve her zaman muhteşem giyinir ama bu hepimize bir ters köşe olmadı mı! Resmen 20’lik bir Barbie bebek gibi süzüldü sahnede. Allah sağlıklı, uzun ömürler versin Sevgili Ajda Pekkan'a! Gerçekten her açıdan örnek alınması gereken değerli bir sanatçı bizim için.