Cemal Günbaş

Cemal Günbaş

cemalgunbas21@gmail.com

Tüm Yazıları

Albümde TOP 5 Listem

1. Ziynet Sali - Asrın Hatası

2. Sakiler - Canıma Minnet

3. Hande Ünsal - Sana Değmez

4. Derya Uluğ - Hadi Çal

5. Demet Akalın - Bensiz Olsun


Serdar Ortaç Şarkıları 1

Bengü

Sesini çok severim Bengü’nün ama sound sanki sesinin önüne geçmiş gibi geldi. Bir an Bengü’den değil Serdar Ortaç’tan dinliyorum sandım. 10 üzerinden 7.

Bora Duran

Bora zaten naif ve farklı hoş bir ses tonu var. Kendi yorumuyla çok güzel seslendirmiş, ben çok sevdim. 10 üzerinden 9.

Demet Akalın

Bence bu yaz Demet’ten çok dinleyeceğiz belli. Çıkar çıkmaz zirveye yerleşmeye başladı “Bensiz Olsun”. Klibine de bayıldım. Selim Akar güzel emek vermiş.  10 üzerinden 9.

Haberin Devamı

Derya Uluğ

Şarkı başlar başlamaz hooop içine alıyor seni. Ellerimle farkında olmadan eşlik ediyorum. Sesine zaten diyecek bir şeyim yok, çok güzel seslendirmiş. Özellikle “seninim” kelimesini çok tatlı söylemiyor mu? Klibe de çok emek verilmiş. 10 üzerinden 10.

Ece Seçkin

Ece’nin sesini çok beğenirim ama bu şarkı olmamış gibi sanki. Oturmamış üstüne. Çok üzgünüm beğenemedim ama emeğinize sonsuz saygım var.  10 üzerinden 3.

Hande Ünsal

Albüm çıkar çıkmaz beklediğim yorumdu. Teaserde zaten beni içine aldı. Albümde ilk 3 favorimden biridir. Tam ona göre yazılmış gibi şarkı, su gibi okumuş. 10 üzerinden 10.

İlyas Yalçıntaş & Faruk Sabancı

Yine üzülerek beğenemediğim yorumlardan biri oldu, İlyas’ın sesine gitmemiş. Başka şarkı seçmeliydiler ama tabii ki emeklerine saygı. Şansı açık olsun. 10 üzerinden 2.

Merve Özbey

Tabii ki bu şarkıyı Serdar Ortaç ve Ebru Gündeş’ten sonra okuyabilecek tek isim Merve’ydi. Hakkını bir tek o verebilirdi ama maalesef sound beni çok üzdü. Tamam yeni popa ayak uydurulmak istenmiş olabilir ama bu şarkı bunun için uygun değil. Akustik kalmalıydı. Bak gör o zaman volume nasıl yükseliyor. 10 üzerinden 7.

Mustafa Ceceli

Bu şarkı da maalesef Mustafa Ceceli’ye gitmemiş, ben slow bir şarkı okumasını beklerdim. Nakarat bölümünde yükselmesi lazımken beni çok aşağıya çekti. 10 üzerinden 4.

Sakiler

Albümün bence en iyi ilk üçün içinde Sakiler de var. O kadar güzel yorumlarmışlar ki zaten tüm radyolarda karşıma çıkmaya başladı. Tüm ekibin yüreğine sağlık! Bu şarkı bu albümü fazlasıyla götürür. 10 üzerinden 10.

Haberin Devamı

Ziynet Sali

Geldik benim albümde en beğendiğim, en güzel yorumlanan şarkı olan “Asrın Hatası”na. Ziynet Sali o kadar temiz ve nefis yorumlamış ki şarkıdan çıkmak imkansız. Ah o nağmeleri... Ağzına sağlık Ziynet. 10 üzerinden 10.