Editörün Seçtikleri Cesur fikirlerden ve cüretli kişiliklerden ilham alan koleksiyon

Cesur fikirlerden ve cüretli kişiliklerden ilham alan koleksiyon

01.07.2019 - 14:34 | Son Güncellenme:

Söz konusu sokak giyimi olduğunda, A BATHING APE® ismi açık ara öne çıkıyor. Swatch da sokak kültürünün bu öncü ismiyle iş birliği yaparak, yenilikçi İsviçre saatçiliğiyle BAPE® stilini buluşturan altı saatlik sınırlı sayıda üretilen bir koleksiyona imza attı.

Cesur fikirlerden ve cüretli kişiliklerden ilham alan koleksiyon

A BATHING APE® ya da kısaca BAPE®, kurulduğu 1993 yılından bugüne ilk gerçek sokak giyimi markalarından biri ve sokak kültürünün öncüsü olarak biliniyor. Swatch ve BAPE®, favori megaşehirlere ve gezegenin bizzat kendisine ithaf edilmiş, sınırlı sayıda altı yeni saatten oluşan koleksiyonunu lanse ederek, küreselleşen dünyaya sevgilerini ifade ediyorlar. Bern, Londra, New York, Paris, Tokyo ve gezegenin tümü: İşte buradayız!

Haberin Devamı

En yeni SWATCH BIG BOLD ürün serisi, Ø47 mm çapındaki dikkat çekici kasasıyla bu sınırlı seri koleksiyonun temelini oluşturuyor. Altı modelin her birinde yeni tasarlanan BAPE® kamuflaj desenin yanı sıra, akrebin üzerinde ve alt kayışta Ape Head logosu ile saat markasının 1980’li yıllardaki doğumunu çağrıştıran, büyütülmüş Swatch logosu yer alıyor. Şehirlere adanan beş saat, her iki markanın doğum yıllarına saygı duruşu niteliğinde 1983 veya 1993 adetle sınırlı ve numaralı olarak sunuluyor. Altıncı model olan BIG BOLD BAPE The World ile birlikte bu sınırlı seri koleksiyon, tarzını göstermeyi sevenlere hitap ederek dünyayı, çeşitliliği ve zamanı kutluyor.

BIG BOLD, bir tutumu, bir düşünme biçimini, dünyada ‘var olmanın’ bir yolunu temsil ediyor. Kural tanımaz, özgüvenli ve tamamıyla beklenmedik bir duruş bu. BIG BOLD, dikkat çekmeyi tarz olarak benimseyenlerin bileklerini süslemeyi bekliyor.

Haberin Devamı

BBBlack’ten BBBeauty’ye kadar altı yeni modelin her birinde Ø47mm çapındaki büyük kasa, hafifçe kavisli bir camla tamamlanıyor. Kadranın yanı sıra kayışta da yer alan 3D baskılar, modelin ana rengiyle ince kontrastlı bir görünüm yaratıyor. Bu detaylar, saatlerin kişiliğini ön plana çıkarırken aynı tonlardaki zemin de cesur ve çağdaş tasarımı vurguluyor. Superluminova kaplamalı, ucu ok biçimli akrep ve yelkovan, bir sonraki hareketiniz için doğru zamanı net bir şekilde görmenizi sağlıyor. Kendinizi gösterin, cesur maceralara atılın! Go big, go bold!

Yazarlar