Dekorasyon Dekorazon.com’dan Alışveriş Yapmanız İçin 10 Neden!

Dekorazon.com’dan Alışveriş Yapmanız İçin 10 Neden!

04.02.2016 - 15:17 | Son Güncellenme:

Yoğun iş temposu, hava koşulları, pratiklik ve cazip indirimler; yönümüzü son zamanlarda mağazalardan ziyade e –ticaret sitesine yönlendirmeye başladı. Hızla açılıp çoğalan e-ticaret siteleri arasında eminiz hepimiz “güven” ve “uygun fiyat” ikilisini arıyoruz. Bu ikilinin yanında her site ve mağazalarda olan ürünlerin dışında farklı bir arayışa giriyoruz. İşte tüm beklentilerinizi karşılayabileceğiniz Dekorazon.com’dan alışveriş yapmanız için size 10 neden sunuyoruz;

Dekorazon.com’dan Alışveriş Yapmanız İçin 10 Neden

1. %70’e Varan İnanılmaz İndirimler

Haberin Devamı

Beğendiğiniz markalar ve hayalini kurduğunuz özel ürünler şu anda %70’e varan cazip indirimlerle Dekorazon’da sizi bekliyor. Mutfak ürünlerinden, ev aletlerine, dekoratif objelerden aydınlatmaya; evinizin ihtiyacına uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

2. Mutfak Ürünleri ile Dolu Dolu Bir Çeyiz

Özellikle çeyiz hazırlığında olanların mutfak kategorisini çok seveceğini söyleyebiliriz. Desen, renk, marka seçenekleri ve cazip fiyatlarıyla çeken mutfak ürünlerine bir göz atmanızı öneririz.

3. Dekorasyonlarınızı Yeniden Yorumlayabilirsiniz

Bu site, ister ev dekorasyonlarınız isterseniz de ofis dekorasyonlarınız için birçok dekoratif obje alternatifi sunuyor. Ev düzenleme ürünlerinden, önemsiz görünüp aslında çok önemli olan hırdavatlara ve dekoratif aksesuarlara kadar pek çok detayla yaşam ve çalışma alanlarınızı yenileyerek yepyeni bir dekorasyona sahip olabilirsiniz.

Haberin Devamı

4. Ev Aletlerinde Marka Tercihi

Hayatımızı kolaylaştıran ev aletlerinde her ne kadar uygun fiyatları kovalasak da uzun ömürlü ve rahat bir kullanım için bildiğimiz ve sevdiğimiz markaları tercih ediyoruz. Dekorazon.com, her evde yıllarca yer alan Rowenta, Cookplus, Fakir, Braun, Esse, Kohler, İrfan Home, Karaca, Philips, Tefal gibi markaları bünyesinde yer vererek “marka” ve “kaliteye” önem verenlere geniş bir seçenek sunuyor. Üstelik mağazalarda en çok tercih edilen modellere de zaman zaman kampanyalar hazırlayarak ekonomik bir alışveriş imkânı sunuyor.

5. Farklı Ürünler ile Farklılaşın

Farklılığı arayanlardan ve eğlenceli tasarım ürünlerinden hoşlananlardansanız, sizin kategoriniz kesinlikle Sadece Dekorazon’da bölümü. Sadece Dekorazon’da kategorisinde yer alan ürünler, yurt dışından özel olarak seçilip Türkiye’ye getiriliyor. Üstelik buradaki tüm ürünleri "Aynı Gün Kargo Avantajı" ile kapınıza kadar gelip, evinizi kimsede olmayan özgün detaylar ile süslüyor.

6. O’nlara Güvenebilirsiniz

Son zamanlarda çoğalan e-ticaret siteleri, akıllarda “güven” kelimesini sorguluyor. Dekorazon.com ’da yapacağınız alışverişlerde yüksek güvenlik standartları geçerlidir. SSL Güvenlik Sertifikası sayesinde güvenliğinizi riske atmadan rahatlıklaalışveriş yapılabilirsiniz. Kişisel bilgilerin girildiği her sayfanın altında, tarayıcınızla gönderdiğiniz hiçbir bilginin üçüncü şahıslar tarafından görünmeyeceğinin işareti olan anahtar sembolü yer alıyor.Dekorazon.com 'da dünyanın en gelişmiş güvenlik sistemi olan ve alışveriş sırasında kullanılan kredi kartı ile ilgili bilgiler siteden bağımsız olarak Global Sign tarafından 128 bit SSL (Secure Sockets Layer) protokolü ile şifrelenip sorgulanmak üzere ilgili bankaya ulaştırılıyor.Bu nedenle güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

7. Kargo Bedava Avantajı

Dekorazon.com’dan alışveriş yapmak için en iyi nedenlerden biri de “kargo bedava” avantajı olmasıdır. Sıklıkla pek çok marka ve üründe herhangi bir limit belirtmeksizin ücretsiz kargo avantajı sunarak, hesaplı bir alışveriş imkanı sağlıyorlar.

8. Ödeme Kolaylıkları Neler?

Site üzerinden yaptığınız alışverişlerinizi kredi kartı ile ödemenin yanı sıra havale/eft ve PayPal ile de gerçekleştirebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

9. Kapınıza Kadar Geliyor

İnternetten yapılan alışverişlerin en keyifli yanı; siparişinizi verdiğiniz adrese kadar getirilmesi. Doğrusu, mağaza mağaza dolaşıp paket taşıyıp yorulmak istemeyenler için harika bir seçim. Üstelik tek bir “tık” ile verilen adrese teslim ediyorlar.

10. Sağlam Paketleme

Beğenerek seçtiğiniz ve büyük bir heyecanla beklediğiniz ürünleri, son kontrolleri yapıldıktan sonra büyük bir titizlik ile paketleyip tarafınıza ulaştırmaları için anlaşmalı kargo firmasına teslim ediyorlar. Üstelik size ulaştırılırken meydan gelen hasarları da hemen telafi ediyorlar.

Yazarlar