Stil Deniz Berdan - Collezione - Gypsy Punk Koleksiyonu

Deniz Berdan - Collezione - Gypsy Punk Koleksiyonu

12.02.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Deniz Berdan’ın, Gypsy Punk akımının en önemli müzik gruplarından Gogol Bordello ve onun “Pala Tute” şarkısının klibinden esinlenerek, her bir deseni kendi çizdiği bu özel koleksiyonda; 4’ü aksesuar olmak üzere toplam 25 parça ürün yer alıyor. “Gypsy Punk” adlı koleksiyon, seçkin Collezione mağazalarında yerini aldı.

Deniz Berdan - Collezione - Gypsy Punk Koleksiyonu




Türkiye’de “Çingene Punk” olarak da bilinen ve Roman kültürü ve Punk’un birleşmesiyle ortaya çıkan Gypsy Punk’un en önemli müzik gruplarından biri olan ve çok farklı kültürlerden ve milletlerden oluşan grup Gogol Bordello, Colezione’ye ilham oldu.

Haberin Devamı

Deniz Berdan’ın “Pala Tute” klibinden esinlenerek hayata geçirdiği özel tasarımlar çingene punkuna özgü olan çok renkliliği yansıtıyor. Her biri Deniz Berdan tarafından özel çizilen desenlerin ve renklerin özgürce kullanıldığı tasarımlarda yer alan baykuş karakterinin puzzle mantığıyla kullanılması da koleksiyonu farklılaştıran bir ayrıntı olarak dikkat çekiyor.

Berdan'ın koleksiyonu herkesi kendine çekebiliyor, eğlenceli ve farklı bir tarzı var. Şimdi kadınlar takip ettikleri ünlü kadınların bu tarz işbirlikleriyle aslında nasıl giyindiklerini daha rahat anlayabiliyorlar. Elbette Deniz Berdan'ın koleksiyonu herkese hitap etmek zorunda değil ancak, kendi renkli tarzını ve beğenilerini takipçileriyle bu şekilde paylaşıyor olması daha çok kadının Gypsy Punk akımına kapılıp gidebileceğini gösteriyor. Modazon ekibi olarak, Berdan'ın koleksiyonunu geçtiğimiz hafta yapılan eventi kaçırdığımız için, bu hafta sonunda yakından inceleme şansı bulduk. Siz de Gypsy Punk koleksiyonunu yakından görmek, alışveriş yapmak için Forum İstanbul, Taksim Odakule, Bahariye, Ankamall ve İzmir Bornova Forum adreslerinde Collezione mağazalarına uğrayabilirsiniz. Bizim tavsiyemiz kış sezonunda daha da renkli giyinmekten yanaysanız mutlaka bu koleksiyona göz atın!


Yazarlar