Sağlık Destekli Sütyen Nedir, Ne İşe Yarar? Push Up Sütyen Ne Demek?

Destekli Sütyen Nedir, Ne İşe Yarar? Push Up Sütyen Ne Demek?

06.07.2022 - 00:21 | Son Güncellenme:

Günümüzde farklı model ve desenlerde pek çok sütyen çeşidi bulunmaktadır. Bunlar arasında en çok tercih edilenlerden bir tanesi de destekli sütyenlerdir. Destekli Sütyen nedir, ne işe yarar? Push up sütyen ne demek detayları ile derledik.

Destekli Sütyen Nedir, Ne İşe Yarar Push Up Sütyen Ne Demek

Küçük göğüsler kadınların istemediği bir görüntüdür. Günümüzde bu durumu değiştirecek destekli sütyenler bulunmaktadır. Bu nedenle bu sütyenler kadınlar tarafından ilgi görmektedir.

Haberin Devamı

Destekli Sütyen Nedir, Ne İşe Yarar?

Destekli sütyenler, göğüslerin daha büyük ve dolgun görünmesini sağlamaktadır. Yalnızca küçük göğüslü kadınlar için üretildiği düşünülmektedir. Ancak göğüslerinde sarkma olan kadınlar da bu sütyenleri rahatlıkla kullanabilmektedir. Bu sütyenlerin yan kısımlarında ve alt kısımlarında dolgular yer almaktadır. Bu sayede göğüsleri sıkıştırır ve yukarı doğru kaldırır.

Push Up Sütyen Ne Demek?

Push up sütyenler sarkık ve küçük göğüslü kadınlar için üretilmektedir. Bu sütyenler içerisinde push up denen yardımcı destekler yer almaktadır. Göğüslerin bir beden büyük ve daha dolgun görünmesine yardımcı olur. Push up sütyenlerin, tam destekli ve yarı destekli olmak üzere iki farklı seçeneği bulunur. Push up sütyenler günümüzde kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Yazarlar