Saç Bakımı Dökülmeyen sağlıklı saçlar

Dökülmeyen sağlıklı saçlar

19.01.2015 - 15:28 | Son Güncellenme:

Dış görünüşüne önem veren herkesin hayal kurduğu parıldayan saçlara kavuşmanın aslında kolay bir yolu var.

Dökülmeyen sağlıklı saçlar

Dökülmeyen ve sağlıklı saçların ışıl ışıl parlayacağını belirten Bioblas Laboratuvarlarıuzmanları, herkesin özenerek baktığı gösterişli saçlara sahip olmanın ancak dökülmeyi engelleyerek gerçekleşeceğini vurguluyor. Her iki çözümü bir arada sunan Bioblas şampuan zayıf ve dökülen saçları güçlendirerek parlaklık ve gösteriş gibi kozmetik faydaları da saça kazandırıyor.

Bioblas şampuan ve bakım ürünleri bitkisel içerikleriyle tüketiciye kozmetik saç bakım ürünlerinden farklı, özel formül sunuyor. İlk olarak dökülmeyi önleyen özel formülü ile saçları güçlendirirken, ikinci aşamada da sağlıklaşan saçlara parıldayan ve ışıl ışıl bir görüntü kazandırıyor. Saç dökülmesi alanında en çok tercih edilen marka olan Bioblas farklı ihtiyaçlara yönelik zengin ürün çeşitliliği ile güzelliğin aynası olarak görülen saçları daha sağlıklı hale getiriyor.

Saç derisine uygun pH dengeli formülüyle günlük kullanıma uygun Bioblas, bu özelliği sayesinde saç diplerine de rahatlıkla uygulanabiliyor. Stresten zayıflamış saçlara özel ilk ve tek şampuanı da piyasaya sunan Bioblas, tüketicilerin cevap verilmemiş ihtiyaçlarına yönelik inovatif ürünlerle şampuan pazarında fark yaratıyor.

Yazarlar