Editörün Seçtikleri Domestos'tan Kar Beyazı temizlik

Domestos'tan Kar Beyazı temizlik

30.01.2017 - 11:29 | Son Güncellenme:

Ev temizliği ve hijyen alanında Türkiye’nin en çok tercih edilen ev temizliği markası** Domestos, Kar Beyazı ürünü ile uzun süreli hijyenin yanı sıra kullanılan yüzeylerde maksimum beyazlığı yakalama imkanı veriyor.

Domestostan Kar Beyazı temizlik

Domestos Kar Beyazı, uzun süreli, maksimum koruma sağlayan yoğun kıvamı ve beyazlık sağlayan formülü ile tuvaletler başta olmak üzere çamaşır suyu kullanımına uygun tüm yüzeylerde maksimum hijyenik beyazlık sağlıyor.

Haberin Devamı

İçinde bulunan özel dezenfektan formulü ve yoğun kıvamı, sifon çekildikten sonra bile yüzeye tutunarak koruyucu etkisini uzun süre devam ettiriyor. Bu özelliği sayesinde her gün düzenli kullanımı bakteri ve mikroplardan uzun süreli korunmaya yardımcı oluyor.

Sabun, yağ ve kir gibi etmenler yüzünden gerçek rengini kaybederek sararan ya da grileşen yüzeylerde, maksimum hijyenin yanı sıra beyazlık da sağlayan Domestos Kar Beyazı, tüketicilerin arzuladığı temizlik hissini tam anlamıyla yaşatıyor.

Üstelik satın alınan her 810 gramlık Domestos Kar Beyazı ürünü ile tüketiciler “Okullara Domestos Bağışı” çalışmasına katkıda bulunmaya ve okullarda hijyenin yaygınlaşmasına destek olmaya devam ediyor.

** “Domestos, Nielsen raporuna göre Ekim 2015-Ekim 2016 tarihleride Türkiye çamaşır suyu pazarında hacim bazında pazar lideridir.”

Yazarlar