Editörün Seçtikleri En güzel Sevgililer Günü hediyeleri

En güzel Sevgililer Günü hediyeleri

26.01.2015 - 16:03 | Son Güncellenme:

Bu Sevgililer Günü’nde “sevgilime ne hediye alsam?” diye düşünenler ve farklı bir hediye arayışında olanlar, bakım ve güzelliği bir arada sunan Philips kişisel bakım ürünlerinden mutlaka sevgililerine uygun bir armağan bulacak.

En güzel Sevgililer Günü hediyeleri


Sevgilinizin saçları CatWalk ile artık ipek gibi

Kişisel bakımına önem veren kadınların vazgeçilmez parçası saç düzleştiriciler, Philips’in pembe, yeşil ve buz mavisi renk alternatiflerine sahip CatWalk serisi ile yeniden hayat buluyor.

İpek gibi saçlardan vazgeçemeyen kadınlar için büyük bir kolaylık sağlayan CatWalk serisi ayrıca plakalarının sahip olduğu iyonik bakım özelliği ile saçı yumuşak ve akıcı hale getiriyor. 100 mm seramik plakalar sayesinde saçlar daha kısa sürede düz ve parlak hale gelirken seramik plakaları düzleştiricinin saçta çok daha rahat hareket etmesini sağlıyor ve saçın zarar görmesini engelliyor.

60 saniyede ısınarak 210 dereceye çıkan Philips CatWalk serisi saç düzleştiricileri, böylelikle profesyonel sonuçlara daha kolay ulaştırıyor. 2 farklı ısı ayarına sahip CatWalk düzleştiriciler ile saça uygun ısıyı seçerek düzleştirme işlemini kişiselleştirmek mümkün. CatWalk düzleştiriciler, mükemmel seyahat arkadaşlığı içinse evrensel voltajı ile tüm gerilim değerlerine uyum sağlıyor.

Sevgililer Günü’nde sevdiğiniz kişiye kısa sürede elde edeceği parlak ve sağlıklı saçlar ile ışıltılı bir güzellik armağan etmek istiyorsanız, rengarenk seçeneklere sahip Philips CatWalk serisi saç düzleştiricilerine mutlaka göz atmalısınız. CatWalk serisi saç düzleştiricilerinin tavsiye edilen kampanyalı perakende satış fiyatı 99,99 TL.

Philips erkek vücut bakım seti ile mükemmel bakım armağanı

Philips’in daha az tahriş ile daha güvenli kullanım sunan erkek vücut bakım kiti BG2028 ile sevgiliniz istenmeyen tüylerden hiç olmadığı kadar kolay kurtulacak.

Islak veya kuru tıraş özellikleriyle ferahlatıcı ıslak tıraş keyfi sunan Philips BG2028 bakım seti, yüzde 100 su geçirmezlik özelliği ile duşta da kullanılabiliyor. Tüm vücut tüylerini düzeltmek ve tıraş etmek için kullanılabilen Philips BG2028; 3, 5 ve 7 mm'lik vücut tüyleri için 3 adet tarağa sahip. Düzeltme ve tıraş ba?lıkları ile daha uzun tüyleri tek geçi?te tıraş eden Philips BG2028; ulaşılması zor alanlarda bile cildi koruyor.

8 saatlik şarj ile 50 dakikalık kablosuz kullanım kolaylığı sunan Philips BG2028’in şarj etmek ve kolayca saklamak için ayrıca standı bulunuyor. 2 yıl garantili Philips BG2028’in tavsiye edilen perakende satış fiyatı 149,99 TL.

Cilt dostu hediye: Philips Multigroom

Philips MultiGroom Erkek Bakım Seti; yüz, saç ve vücut için farklı kullanım özellikleri ile sevgilinize aradığı pratik çözümü sağlıyor. Philips MultiGroom, kış aylarında soğuktan etkilenen ciltlere karşı koruma sağlarken, cilt dostu performansı sayesinde tıraş sonrası tahriş etkisini de en aza indiriyor.

Philips MultiGroom Pro Erkek Bakım Seti QG3380, hem ıslak hem kuru kullanım özelliğine sahip. Sevgilinizin aradığı tarzı ve cilt dostu kullanım özelliğini bir arada sunan Philips MultiGroom Pro Erkek Bakım Seti, aynı zamanda yüksek performanslı düzeltici bıçaklara sahip. 10 farklı uzunluk ayarı bulunan vücut tüyü düzeltme tarağına, burun, göz ve kaş için hassas düzelticiye, 18 uzunluk ayarlı saç kesme tarağına sahip Philips QG3380, turbo gücü sayesinde de kalın tüylerde hızlı sonuçlar veriyor.

Bir saatlik şarj ile 50 dakika boyunca kablosuz olarak kullanılabilen Philips MultiGroom Pro Erkek Bakım Seti, duşta kullanım özelliği ile zamanı olmayan erkekler için de ideal... Philips MultiGroom Pro Erkek Bakım Seti, tarzını korumak isteyen günümüzün bakımlı erkekleri için her ortamda komple bakım çözümleri sunuyor.

Yazarlar