Stil Etro İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

Etro İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

27.04.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

İtalyan tasarım evi Etro bu sezon İlkbahar-Yaz kampanyasıyla Fas'ın parıldayan güneşini arkasına alarak, bohem zerafetini şık bir şekilde sürdürmeye devam ediyor...

Etro İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

Sonunda sıcak günler gün geçtikçe daha da hızlı şekilde yaklaşıyor. Yeni sezon kampanyalarının içimizi ısıttığı şu günlerde Etro 2012 İlkbahar-Yaz kampanyasıyla bizleri egzotik bir yolculuğa çıkaranlardan oluyor. Fas esintili baskılara yer veren Etro, efsanevi fotoğrafçı Mario Testino ile rahat ve boho-şık silüetlerdeki görselleriyle karşımıza çıkıyor.

Haberin Devamı

19. yüzyılın grafik öğelerini çağrıştıran bir dizi baskılı giysilerde, Andres Risso, Bruce Machado, Carmen Kass, Ella Kandyba ve Ophelie Rupp özendirici rahatlıkla bizlere poz veriyorlar. Şal motiflerindeki saçaklı gevşek elbiselerin neşeli bir kadınlığa vurgu yapmasının yanında aynı zamanda avangard sanatını yeniden yorumluyor.

Renk çoşkusunun yaşandığı tasarımlarda, siyah frenleyici rölünü en iddialı şekliyle oyuyor. Bluzlarda, ceketlerde ve tunik elbiselerde; kumaş seçimini satenden, ipekten, ketenden yana kullanmasının yanı sıra renklerde bej, beyaz, siyah, hardal sarısı, limon yeşili, kum, toprak, altın, pembe, portakal, şeftali, nane ve gümüş tonlarını tercih edildiğini görüyoruz.

Bu sezon piliselerle ve payetlerle fazlasıyla karşılaşacağımız bir yaz olacak, fakat Etro elbiselerde yaka oyuntularını kullanarak kadınların cesaretli yönünü ortaya çıkaracak gibi görünüyor. Göz alıcı baskıların hayata geçirildiği koleksiyondaki zarf deri çantalar boncuk işlemeleriyle ve zıt renk kombinasyonlarıyla detayların gücünü hissettiriyor. Ayrıca metalik bijuteriler, deri sandaletler ve rengarenk platformlar akşam yemeği için ideal aksesuarlarımız olacağa benziyor.

Haberin Devamı

Parlak renk paletiyle ve aydınlatıcı hatlarla yoğurulmuş koleksiyon neredeyse Hindistan'ı ayaklarımıza getiriyor. İtalyan işçiliğin en güzel kanıtlarından olan Etro'nun İlkbahar-Yaz koleksiyonuna göz atmak isterseniz eğer, galerimize tıklamanız yeterli;)

Yazarlar