Stil Fashion's Night Out İstanbul 2012

Fashion's Night Out İstanbul 2012

12.09.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Fashion's Night Out İstanbul 2012 kapsamında İstanbul'da Bağdat Caddesi, İstinye Park ve Nişantaşı'nda düzenlenecek etkinlikler birbirinden eğlenceli ve renkli. Markalar şimdiden vitrinlerini ve planlarını hazırladılar. Yarın akşam indirimler ve sürprizlerle tüm alışveriş sevenleri bekliyorlar!..

Fashions Night Out İstanbul 2012

Vogue Fashion’s Night Out için moda, sanat, spor, sinema, TV dünyasının ünlü isimleri 13 Eylül Perşembe akşamı saat 18.00’de Nişantaşı’nda buluşuyor.

Haberin Devamı

Nişantaşı’nda gerçekleştirilecek açılış sonrası İstanbul’un üç moda noktası Nişantaşı, IstinyePark ve Bağdat Caddesi’ndeki markalar, düzenleyecekleri birbirinden çekici ve eğlenceli aktivitelerle saat 18.00-24.00 arasında misafirlerini ağırlayacak.

Ünlü spor giyim markası Lacoste, İstinye Park, City’s ve Nişantaşı mağazalarında Lacoste severleri Fransız müzikleri ve şarapları eşliğinde VFNO’ya özel %20 indirim ile alışverişin keyfini çıkarmaya davet ediyor.

Fashions Night Out İstanbul 2012

İsviçre’nin ünlü saat ve takı tasarımcısı Swatch, VFNO’ya özel %20 indirim ve alışveriş yapan herkese deri bijuteri kesesi hediyesi ile VFNO’nun 3. Yılını kutluyor.

Fashions Night Out İstanbul 2012

Art of the Trench etkinlikleri ile trençkot sanatını dünyanın farklı yerlerinde kutlayan Burberry, trençkot temasını İstanbul VFNO’ya taşıyor. İstinye Park, Suadiye ve Nişantaşı Burberry mağazalarında özel ikramlar Burberry takipçilerini bekliyor.

Haberin Devamı

Fashions Night Out İstanbul 2012

Gecenin başında mutlaka bir Bath & Body Works mağazasına giderek; Toni&Guy ile birlikte düzenlenecek olan etkinlik kapsamında en beğendiğiniz kokunun sıkılacağı kurdelalar ile size özel saç örgüsü yaptırabilirsiniz!

Fashions Night Out İstanbul 2012

Tam kendinizi en özel hissetiğiniz bu anda Victoria’s Secret’tan yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişleriniz ile hediye çanta sahibi olabilir, Fashion’s Night Out gecesini unutulmaz hale getirebilirsiniz.

Fashions Night Out İstanbul 2012

La Senza’nın geçen sene de yapılan ve herkesin çok sevdiği seksi dedektif yarışmasına katılarak gecenin en kışkırtıcı eğlencesini yaşayabilirsiniz! Ürünlerin arasına gizlenmiş dudak stickerını bulanlar aldıkları seksi südyene seksi külot hediyesi kazanacak, kiraz stickerını bulanlar ise bir üst bir alt koton giyim alışverişlerini %25 indirimli yapacaklar. Kalpli stickerı bulanlar da trendy südyen aldıkları takdirde trendy külodun da sahibi olacaklar.

Fashions Night Out İstanbul 2012

Nine West; sadece bu geceye özel olarak yeni sezon alışverişlerinde %20 indirim imkanının yanı sıra her yeni sezon alışverişe Inglot oje veya ruj hediye ediyor. Ayrıca sadece mağazaya girerek, Eylül sonuna kadar geçerli olan Inglot %25 indirim kuponuna sahip olabilirsiniz.

Haberin Devamı

City’s ve Şaşkınbakkal Nine West mağazalarının önünde standı olan Inglot’tan yaptığınız her alışverişe %25 indirim fırsatından yararlanmanız mümkün.

Fashions Night Out İstanbul 2012

Atasay, 13 Eylül gecesi İstinye Park ve Bağdat Caddesi mağazalarında pırlantalı ürünlerde yüzde 15, altın ürünlerde ise yüzde 10 indirim sunuyor.,Ayrıca alışveriş yapan herkese bu geceyi unutulmaz kılacak “Şans Bilekliği” de hediye ediliyor.

Fashions Night Out İstanbul 2012

Topshop Suadiye ve Nişantaşı mağazalarında FNO 2012 gecesine özel her yarım saatte bir yapılacak çekilişlerle hediyeler verecek. Ayrıca Vogue ekibinin seçtiği "Vogue Seçti" ürünlerinden satın alanlar %20 indirim sahibi olacak.

Fashions Night Out İstanbul 2012

Vogue Türkiye tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Vogue Fashion’s Night Out, 13 Eylül Perşembe akşamı gerçekleşiyor. Jean alışverişini festivale dönüştüren COLIN’S “Jeans Fest” ile Vogue Fashion’s Night Out’ta da hem en moda jeanler hem de hayalinizdeki hediyeler sizi bekliyor. “Jeans Fest” süresince yapacağınız her jean alışverişe 9 iPhone 4S, 199 Philips Kulaklık, 999 Colin’s Jean ve 1 BMW 116i kazanma şansı sizleri bekliyor. Ayrıca “Jeans Fest” kampanyası süresince COLIN’S mağazalarından yapacağınız her jean alışverişine Colin’s’in rengarenk şapkaları hediye.

Haberin Devamı

Fashions Night Out İstanbul 2012

Yazarlar