Stil Fred Perry 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Fred Perry 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

18.02.2014 - 10:54 | Son Güncellenme:

Fred Perry, yaz için farklılık ve stili bir arada bulmak isteyenler için “Margate On The Run” koleksiyonunu sunuyor!

Fred Perry 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

İngiltere’nin ikonik markası Fred Perry, İlkbahar/Yaz Sezonu’nu Margate On The Run kapsül koleksiyonuyla karşılıyor. Markanın stil mirasına ve tarihine bu koleksiyonla göndermeler yapan Fred Perry, 60 yıllık birikimini Margarate On The Run’a aktarıyor.

Fred Perry İlkbahar/Yaz Koleksiyonu ile bu sezonda da yeni hikâyeler anlatmaya ve kullanıcılarını keşfe çıkartmaya devam ediyor. Fred Perry yeni koleksiyonunu, arşivlik parçalardan ve Paddy Smith tarafından tasarlanan 6 adet özel patch’ten yararlanarak hazırladı. Scooter aşığı da olan ve hazırladığı özgün patch’lerle ünlü Paddy Smith, 80’lerin başında “weekender” patch’lerini tasarlayarak, partilere katılımın simgesi haline gelmişti.

“Skinheads” ve “Scooter boys” stilleri ve markanın “Weekenders” olarak nitelendirdiği kesimli tişörtlerin yanı sıra İngiltere’nin güney sahillerini anımsatan desenlerle tasarlanan “Whitsun Weekend” gömlekler yeni koleksiyonun önemli anahtar parçalarını oluşturuyor. Fred Perry yeni koleksiyonunda yer alan patch’li tişörtler, kamuflaj desenli çanta ve ayakkabılar bu sezonda partilerin ve günlük hayatın vazgeçilmezi olmaya devam edecek.

Yazarlar