Hamur tutarken malzemelerin içine ilave ettiğiniz ıspanağın iyi inceltilmiş olması gerekiyor. Robottan geçirilen ıspanakların çok küçük bir formda olması gerekiyor. Ardından tüm malzemeleri birbiriyle karıştırabilirsiniz. Ispanağın hamura renk vermesi için güzelce yoğurun.
Hamur hazır olduğunda 5 dakika dinlenmeye bırakmalısınız. Ardından açmaya geçebilirsiniz. İlk olarak unla açmaya başlayabilirsiniz. Hamuru iyice genişletmeniz gerekiyor. Ardından yuvarlak kase veya altlık kullanarak kalıp çıkarmaya başlayın. Yuvarlak parçaları kenarı çekin.
Labne peyniri bir sıkma torbasına yerleştirerek işleminizi kolaylaştırabilirsiniz. Yuvarlak şekiller verdiğiniz hamurun üstüne labne peynirini sıkın. Tüm hamurlara aynı işlemi uygulayın. Ardından labneli hamurları kapatmak için arkadan öne doğru çekin. Kapattıktan sonra parmak uçlarınızla bastırın.
Şekil verdiğiniz poğaçaları tepsiye yerleştirdikten sonra, fırına koymadan önce üzerine yumurta sürebilirsiniz. Ancak az miktarda sürmelisiniz. Ardından 180 derecelik fırına 12-13 dakika pişirin. Ardından yeşil poğaçalarınız sunuma hazır olacak.