Kızarmış balık parçalarını üst üste gelmeyecek bir şekilde tek kat halinde yerleştirin. Üst üste binme, parçaların gevrekleşmesi yerine buharlaşmasına yol açabilir. Bu durumda aşırı kalabalığı önlemek için gruplar halinde yeniden ısıtabilirsiniz.
5-7 dakika boyunca havada kızarttıktan sonra her iki tarafın da çıtır olduğunu göreceksiniz. Pişirme süresini yiyeceklerin yapısına ve kalınlığına göre ayarlayabilirsiniz. Balık ısındıktan sonra maşa kullanarak hava fritözünden çıkarın. Ardından fazla yağı emmesi için kağıt havlunun üzerinde bekletebilirsiniz.
Balıklarınızı servis etmeden önce üzerlerine biraz limon sıkabilirsiniz. Yanında tartar sos, mayonez ya da acı sos gibi soslar sunabilirsiniz. Artık kalan kızartılmış balıkları çöpe atmak yerine sağlıklı bir şekilde tüketebilirsiniz.