Domates ve soğan tantuni lezzetini var etmede tamamlayıcı dokunuşlardır. Domatesleri küp şeklinde doğrayın ve tantuniye ekleyin. Ancak eklemeden önce suyunu süzmeyi unutmayın. Soğanları da ince ince doğrayıp sumakla harmanlayarak öylece tavaya atabilirsiniz. Bu iki önemli malzemeyi de tavaya ekledikten sonra kısa bir süre daha pişirmeye devam edin.
Tantuni normalde, yani geleneksel olarak lavaşa sarılır ve öyle tüketilir. Ancak günümüzde ekmek arasında da tüketilmeye başlanmıştır. Siz de isterse lavaş ister ekmek kullanabilirsiniz. Lavaş kullanacaksanız, lavaşı ısıtarak yumuşak hale getirmeli ardından tantuninin soyuna bastırmalı ve eti içine yerleştirmelisiniz. Eğer ki, ekmek arası yapmak istiyorsanız, mümkün olduğunca ince ve yumuşak bir ekmek kullanmalısınız.