Hazırladığınız sosu bir kenarda soğumaya bırakın. Bu sos, üstüne sürülecek ve rulo yapılırken içinden akıp sizi mest edecek. Şimdi sıra hamuru pişirip o meşhur çıtır hali almasında. Orta ateşte bir yüzü pişince spatulayla çevirin, diğer yüzü de altın rengi olana kadar pişsin. Bu hamur ince olduğu için çabuk pişiyor, o yüzden gözünüzü ayırmayın.
Hamurlar piştikten sonra, her hamurun üstüne bir kaşık çikolata sosundan sürün. Çok kalın olmasın ki ruloyu sararken taşmasın. Sonra hamuru dikkatlice rulo şeklinde sarın, çikolata içeride kalacak. Hepsini bu şekilde hazırlayın, bir tepsiye dizin. İsterseniz üstüne bir parça pudra şekeri serpebilirsiniz.
Pastaneye gitmeden, evde birkaç basit malzemeyle rulo katın en lezzetli halini yapabilirsiniz. Kahve kokulu hamuru, çikolata dolu içiyle bu tatlı hem göze hem damağa hitap ediyor. Çıtır çıtır dokusuyla bir kere deneyince en sevdiğiniz tatlılar arasında yer alacak.