YaşamGenç âşıkların ölümü intihar mı cinayet mi?

Genç âşıkların ölümü intihar mı cinayet mi?

16.11.2009 - 00:07 | Son Güncellenme:

Bursa’nın Gemlik ilçesinde 15 gün önce kayıplara karışan 1 aylık evli TIR şoförü Celal Kenar (29) ile 6 yıllık evli ve 2 çocuk annesi Hülya Koçak’ın (27) cesetleri, Umurbey Mahallesi’ndeki zeytinlikte asılı olarak bulundu.

Genç âşıkların ölümü intihar mı cinayet mi

Olayın intihar mı cinayet mi olduğu araştırılırken, ikilinin 8 yıldır ilişkileri bulunduğu iddia edildi. İkilinin yanında “Sekiz yıldır bu şekilde yaşamaktan bıktık, ölümümüzden kimse sorumlu değildir” yazılı not bulunduğu belirtildi. İkilinin olay yerine geldiği Kenar’a ait otomobilin bagajında, Koçak’ın dün 4 yaşına giren ve doğum gününü kutlayan ikiz kızları A.K. ile İ.K.’ye aldığı hediye paketleri bulundu.

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
KEŞFETYENİ
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı

Cadde | 18.06.2025 - 11:22

Barcelona'nın 17 yaşındaki yıldızı Lamine Yamal, İspanya'nın tanınmış sosyal medya fenomeni 29 yaşındaki Fati Vázquez ile aşkı ortaya çıktı.

Yazarlar