Aksesuar Georgia May Jagger'tan romantik tanıtım

Georgia May Jagger'tan romantik tanıtım

11.02.2015 - 13:29 | Son Güncellenme:

Sunglass Hut romantik kampanyasını Georgia May Jagger ile gözler önüne seriyor.

Georgia May Jaggertan romantik tanıtım

Sunglass Hut ‘Aşkını Göster ‘ kampanyası, lüks ve premium güneş gözlüklerini geleneksellikten uzak hediye alışverişinde farkındalık yaratması için tasarladı. Kampanya, marka yüzü Georgia May Jagger’i New York, Coney Adası’nda romantik tatil anlayışını modern zamana uyarlaması ile ön plana çıkarıyor. Gündelik ilişkilerden Skype evliliklerine, yeni nesil flörtün, randevuya çıkmanın ve romantizmin kitabındaki her bir kuralı baştan yazıyor. Bu şu soruyu akla getiriyor. Modern romantikler neden söz konusu Sevgililer Günü’nde hediye verme olduğunda kuralları yıkmasın ?

Sunglass Hut Genel Müdürü ve Luxottica Pazarlama Kurulu Başkanı Fabio d’Angelantonioi, yaşamlarının tüm alanlarında istikrarlı olan müşterilerine, geleneksel bir tatilde gelenekselden uzak bir hediye vermeyi düşünüp düşünmeyeceklerini soruyor. Sebastian Kim tarafından çekilen ve Stella Greenspan tarafından düzenlenen “Aşkını Göster” kampanyası eğlenceli ve romantik dakikalarda, güçlü bir sinematik niteliğe eriştiriyor.

Kampanya görüntülerinde aşık olduğumuzda duyduğumuz bağlılık hissinden ve bu hissin bakış açımızı gölgelemesinden yararlanılıyor. Her ne kadar aşk dünyaya daha renkli bakmamızı sağlasa da, bir güneş gözlüğü ‘gözlerim yalnızca senin için olduğundan başka bir hediye vermek mümkün değildir’ duygusunu kusursuz bir biçimde yakalıyor.

“Josh ve ben bir kaç senedir birlikteyiz; ona gözlük alırken daima kendisinin kişisel tarzını ön planda tutarım. Sonrasında sevdiği markaları düşünüp oradan devam ederim “ diyor Sunglass Hut marka elçisi Georgia May Jagger ve ekliyor “Dahası Sunglass Hut seçiminizi yaparken size harika tavsiyeler veriyor.”

Dünyanın önde gelen dev gözlük markalarından; Ray-Ban, Giorgio Armani, Burberry, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Miu Miu, Emporio Armani, Oakley, Persol, Prada, Prada Linea Rossa, Ralph by Ralph Lauren, Ray-Ban Junior, Tory Burch, Tiffany, Tom Ford, Italia Independent, Stella McCartney ve Coach güneş gözlüklerini tüm Sunglass Hut mağazalarında bulabilirsiniz.

Yazarlar