Dolabımızın Olmazsa Olmazları

Dolabımızın Olmazsa Olmazları

Hadi itiraf edelim, her alışverişe çıktığımızda hunharca giysi alıp, çoğu zaman kombin edemeyip bir türlü giyemediğimiz bir sürü parçamız var. Acil bir toplantı, davet çıktığında da temel parçalarımızın olmadığından yakınırız. O zaman nitelikli bir liste yapmanın zamanı geldi. Dolabımızı açıyoruz ve eksiklerimizi yazmaya başlıyoruz.

Dolabımızda bulunması gereken temel parçalar neler?

Little Black Dress

Tüm zevkli kadınlar için bir üniforma haline gelen küçük siyah elbise, her bayanın dolabında mutlaka bulunması gereken zamansız parçaların en güçlü ikonlarından biridir. Coco Chanel’in siyah elbise üzerine taktığı incilerle nasıl sade ve şık göründüğünü bir hatırlayın!

Haberin Devamı

Tiffany’de Kahvaltı adlı filmde aktris Audrey Hepburn’u de unutmamak lazım.

Beyaz Gömlek

Hem kadınların hem de erkeklerin vazgeçilmez parçası beyaz gömlek her daim kurtarıcımız olacaktır. Mümkünse bir klasik bir de spor kesim formda iki gömleğe dolabınızda yer açın derim.

Siyah Pantolon

Üzerine birçok rengi kombinleyebileceğiniz gibi modasının geçme olasılığı 0 olan siyah pantolonlardan hemen edinmelisiniz. İspanyol paça , boru paça , skinny her modelinden rahatlıkla temin edebileceğiniz bu pantolonların, kumaş kalitesine ve gramajına dikkat ederek alırsanız, uzun bir süre kullanabilirsiniz.

Kalem Etek

Her yaş grubu için ideal bir seçim olan kalem etekler kurtarıcınız olacaktır. Şartlara göre bir gömlekle klasik, bir t-shirt yada sweatshirtle casual görünmeniz mümkün. Her daim seksi ve asil bir görünüm sağlayan kalem etekler vazgeçilmez parçaları stilettolar ile mükemmel bir hal alıyor.

Blazer ceket ve Kot ceket

Hem spor hem de klasik tarz giyimde rahatlıkla tercih edebiliriz. Sabah ofiste şık, akşam dışarıda hem şık hem spor bir hava yaratabilirsiniz.

Geçiş mevsimlerinin kurtarıcılarından kot ceket klasiklerimiz arasında yerini alıyor. Maxi etekler, kalem etekler, mini elbise ve kot pantolonlarla rahatça kombin yapabilirsiniz.

Beyaz – Siyah T-shirtler

İşte bütün mesele bu! T-shirtlere taktığımız kolye, şal, rozet ve farklı aksesuarlarla istediğimiz görüntüyü elde etmek çok kolay.

Haberin Devamı

https://www.instagram.com/gokcekomur/

https://www.instagram.com/gokcekomurcucosmos/