Güzellik Göz makyajında İstanbul renkleri

Göz makyajında İstanbul renkleri

15.10.2014 - 18:06 | Son Güncellenme:

İstanbul’u İstanbul yapan, İstanbul’u bu kadar güçlü yapan, en önemli özelliği rengarenk olması. İstanbul tek bir renkle özetlenemez…

Göz makyajında İstanbul renkleri

Açığından koyusuna, dumanlısından parlağına kadar; bin bir rengi içinde barındırır bu şehir… Bu fikirden yola çıkan, profesyonel makyajda dünyanın bir numaralı markası Kryolan, sadece İstanbula özel yepyeni bir göz paleti geliştirdi.

Haberin Devamı

Kryolan; profesyonel makyajda dünyanın tüm renklerini ürün gruplarına yansıtarak makyajda hayal edilen renkleri kullanıcılarıyla buluşturuyor. 750 ‘den fazla renk seçeneğine sahip olan Kryolan, dünyanın en büyülü şehirlerinden biri olan İstanbul için hazırlanan paletle birkez daha fark yaratıyor. Seçilen renkler ile İstanbul’un simgeleri makyaja yansıtılıyor. İstanbul denildiğinde akla gelen boğaz, adalar, doğa, erguvan, ışıltılı gece hayatı ve eğlence ile tarihi doku makyaj renklerinde can buluyor.

5 renkden oluşan palet ile İstanbul denildiğinde akla gelen bu renkleri göz makyajınızda yaşatmaya hazır mısınız ? Yeni sezonda İstanbul paletinin büyüleyici renkleri ile gözlerde etkileyici bakışlar kaçınılmaz olacak.

Haberin Devamı

Ürün fiyatı:131 TL

Yazarlar