Cilt Bakımı Gül kokuları ile güne hazırlanın

Gül kokuları ile güne hazırlanın

15.11.2016 - 08:43 | Son Güncellenme:

"gülsha" gece iksiri ile harikalar yaratıyor

Gül kokuları ile güne hazırlanın

gülsha markasının yeni ürünü kadınların kalbini çok kısa sürede çalmayı başaracak gibi görünüyor. Swissotel'de gerçekleştirilen keyifli tanıtım gününde katılımcıları büyülü bir yolculuğa çıkartan gülsha markası yeni ürünü gülsha gece iksirini tanıttı.

Haberin Devamı

gülsha,yeni “Gece Gül İksiri”yle,kadınlara gerçek güzellik uykusunu vaat ediyor…

gülsha Gece Gül İksiri, sıkı ve tazelenmiş bir cildeuyanmak için tasarlanan formülüyle, zamanla oluşabilecek kırışıkları ve sarkmaları önlüyor; aynı zamanda nemi hapsederek, cildin su ihtiyacını karşılıyor.

Yüksek kalite hyaluronik asitle harmanlanmış gül esansiyel yağı içeren ve yaşlanma karşıtı etkili eşsiz peptid karışımıyla zenginleştirilmiş iksir, yüz kontürünü şekillendiriyor; cildinyapısını güçlendirmeye ve elastikiyetini artırmaya yardımcı oluyor.

gülsha ile gece cilt bakım ritüeli…
gülsha ile gece cilt bakım ritüeline Arındırıcı Gül Tozu’yla başlanıyor. Su ve gül tozunun köpüksü karışımıyla derinden temizlenen cilt,durulandıktan sonra, tonik olarak kullanılan gülsha Tam Gülsuyu ile Gece Gül İksiri uygulamasına hazırlanıyor.

Son adımda gülsha Gece Gül İksiri’nden birkaç damla avuç içine damlatılıyor; yağ, dairesel hareketlerle masaj yapılarak tüm yüze yediriliyor. Boyun ve dekolte bölgesine de uygulanabilen gülsha Gece Gül İksiri’nin, cildin kendini onarım sürecine destek olabilmesi için,yatmadan önce kullanılması tavsiye ediliyor.

Haberin Devamı

Gül kokuları ile güne hazırlanın


gülsha Gece Gül İksiri (18 ml): 124 TL
(Kasım ayı boyunca özel tanıtım fiyatı 109 TL’den satışa sunuluyor.)

Yazarlar