Editörün Seçtikleri Güzellik editörleri Yağmur Kalyoncu’nun davetinde bir araya geldi

Güzellik editörleri Yağmur Kalyoncu’nun davetinde bir araya geldi

05.11.2020 - 11:54 | Son Güncellenme:

Günümüzde artık her 10 kadından 7'si botoks yaptırıyor. Tabii sadece güzellik için değil, sağlığını düşünenlerin de vazgeçilmezi olmuş durumda botoks. Ama bir de hem botoks yaptırmak isteyen hem de iğneden korkan bir kesim var. İşte onlar için yepyeni bir ürün olan Luna Microcare® Eternal, Yağmur Kalyoncu’nun davetinde; Balçiçek İlter, Berat Aşıcıoğlu, Ezgi Tüzün, Zeynep Mansur, Şebnem Demir, Zeynep Soylu gibi ünlü isimler ve güzellik editörlerinin katılımıyla tanıtıldı.

Güzellik editörleri Yağmur Kalyoncu’nun davetinde bir araya geldi

Geçtiğimiz günlerde markanın kurucusu Dr. Muhammet Avcıl, Türkiye elçisi Yağmur Kalyoncu, marka distribütörleri Yavuz Güleç ve Taylan Tekin’in ev sahipliğinde gerçekleşen davette, Luna Microcare® Eternal'ın evde iğnesiz botoks imkanı sunan teknolojisi anlatıldı.

Haberin Devamı

Güzellik editörleri Yağmur Kalyoncu’nun davetinde bir araya geldi

Türkiye elçisi Yağmur Kalyoncu markayı anlattı

“Covid-19 sebebiyle zorlu günlerden geçiyoruz. Hepimiz evlerimize kapanmış durumayız. Güzellik merkezlerine gitmeye de çekiniyoruz. Kişisel bakımımızı evlerimizde yapmaya başladığımız şu günlerde Luna Microcare® Eternal göz altı bantları herkese ilaç gibi gelecek. Göz altlarına yapıştırılan şeffaf bantlar ile şu sıralar evlerinizde kendi kendinize hem de iğnesiz bir şekilde göz altınıza botoks uygulamanız mümkün. İngiltere merkezli bir biyoteknoloji şirketi olan Imperial Bioseience tarafından geliştirilen bu bantlar; saç telinden de ince yüzlerce mikro-iğneden, Hyalüronik asit polimerlerinden ve çok özel aktif bileşenlerden oluşuyor. Cilde uygulandığında kendi kendine çözünen bu mikro-iğneler aracılığıyla dokuların gençleşmesini sağlayan ve botoks benzeri etki gösteren aktif bileşenler, cilde nüfuz ediyor. Evde kullanım için kolay ve pratik bir ürün olan “Luna Microcare® Eternal”, mikro-iğnelerin yerleştirildiği şeffaf bir banttan oluşuyor. Yapmanız gereken tek şey yüzünüzde seçtiğiniz noktalara bu bantları yapıştırmak.”

Haberin Devamı

Düzenli olarak kullanımının 4 hafta kadar kısa bir sürede kırışıklıkları ve kaz ayağı görünümünü %82 oranında azalttığı Almanya’da gerçekleştirilen klinik deneyler ile ispatlanmış. Ayrıca bantlar, cilt yoğunluğunu %47 oranında, nemlenmesini de %220 arttırıyor.

Yazarlar