Stil Gwyneth Paltrow'un Preppy Tarzı

Gwyneth Paltrow'un Preppy Tarzı

19.03.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gwyneth Paltrow, İsviçreli marka Lindex için verdiği pozlarla son günlerde oldukça popüler olan “ preppy ” tarzına bürünüyor!..

Gwyneth Paltrowun Preppy Tarzı

En son Net-a-Porter için yeni sezon görsellerinde gördüğümüz Gwyneth Paltrow yeni bir kampanya ile karşımıza çıkıyor. Lindex’in “ Modern Preppy “ adlı koleksiyonu için kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, markanın ilkbahar koleksiyonu içinde hiç olmadığı kadar canlı ve güzel görünüyor.

Haberin Devamı

Sport ve relax bir hayat tarzını benimseyen yeni koleksiyon, Amerika’nın doğusundaki Long Island ve Hamptons gibi sahillerdeki yaşamdan ilham alıyor. Gerek giydikleriyle, gerekse samimi ve sıcak kişiliği ile Lindex’in imajını en doğru şekilde ortaya koyabilecek insanlardan biri olan Paltrow, markanın pozitif enerjisini yansıtmayı başardığını görüyoruz.

Gwyneth Paltrowun Preppy Tarzı

Casual bir tarz benimsenerek hazırlanan koleksiyon; blazer ceketler, örgü kazaklar, çizgili penye elbiseler, minik hırkalar, puantiyeli şortlar, kısa jean etekler, renkli skinny jeanler ve gömleklerden oluşuyor. Hazırladığınız kombinasyonlarda kullanabileceğiniz birçok alternatif sunan Linex hazırladığı, espadrid, canvas çantalar ve dikkat çekici takılar ile yaz aylarında hepimizin aradığı hafif ve kullanışlı parçaları da koleksiyonuna dahil ediyor.

Haberin Devamı

Sizleri, 21 Mart itibariyle satışa çıkacak koleksiyonun backstage videosu ile baş başa bırakıyoruz!..

Yazarlar