Editörün Seçtikleri Harika dolandırılmış

Harika dolandırılmış

05.02.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Harika dolandırılmış

Harika dolandırılmış


Şarkıcı Harika Avcı, eski sevgilisi işadamı Abdülkadir Uslu'nun kendisini toplam 1 milyon dolar dolandırdığını iddia etti


       Sahnelerin ünlü ismi Harika Avcı, eski sevgilisi, Denizlili havlu kralı Abdülkadir Uslu tarafından dolandırıldığını ileri sürdü.
       İstanbul 10. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya dün Avukatı Altın Emre ile gelerek ilk kez ifade veren Avcı, dokuz yıl birlikte yaşadığı Uslu'ya çok güvendiğini söyleyerek, "Beni dolandıracağı hiç aklıma gelmemişti" dedi.
       Etiler Alkent Sitesi'nde ev almak için Uslu'ya önce 800 bin dolar verdiğini söyleyen Avcı, "Tapuyu üzerime yaptıracaktı. Evi satın aldığımızı zannederek 150 bin dolar da tadilat için harcadım. Daha sonra tapunun üzerime yapılmadığını öğrendim" diye ifade verdi.

"Çok aptalmışım"

       Dolandırıldığı sırada Uslu'dan çocuk beklediğini ve daha sonra erken doğum yaptığı için bebeğini kaybettiğini anlatan Avcı, "Kendimi çok aptal hissediyorum. Nasıl oldu da anlamadım" diye konuştu. Tanık olarak dinlenen arkadaşları Ülkü Deniz ve Mali Müşavir Kaya Mıgırzit de, Avcı'nın Uslu'ya 800 bin dolar verdiğini, ancak tapuyu alamadığını doğruladı. Mahkeme heyeti dosyadaki eksik evrakın tamamlanması ve delillerin toplanması için duruşmayı Haziran 2000'e erteledi.


Yazarlar