Editörün Seçtikleri Haydi tangoya

Haydi tangoya

18.11.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Haydi tangoya

Haydi tangoya


Pera Palas'ın tarihi salonları Türkiye'nin ilk "Tango Balosu"na ev sahipliği yapacak. Buenos Aires atmosferinde dans yaşanacak


       Dünyanın önemli tango metropollerinden biri olan Berlin'den Tango Real Quartett'in konuk olacağı Türkiye'nin ilk tango balosu, bu akşam Pera Palas'ta yapılacak. Gecede, Buenos Aires'ten Amira Campora ile Hamburg'dan Ulli Barth çifti de danslarıyla Tango Real Quartett'e eşlik edecek. TRQ, Lizbon, Montevideo, Buenos Aires ve Bern'de düzenlenen uluslararası tango festivallerine katılmış ve büyük ün yapmış bir topluluk. Üstelik tangonun beşiği Arjantin basınının da güvenini kazanmış. Buenos Aires'in La Nacion gazetesinin topluluk hakkında yorumu şöyle: "Arjantin tangosunun Avrupa'da güvenilir ellerde olduğunu bize kanıtladı."
       Katılımcıların canlı müzik eşliğinde dans edebilecekleri, Buenos Aires'teki orijinal atmosferi yaratabilecek tek mekan olan, geçmişte tangoların ve baloların yapıldığı tarihi Pera Palas Oteli Balo Salonları bu rüya ortamını konuklara yeniden yaşatacak.
       Balo biletleri Pera Palas Oteli'nden ve Kentbank şubelerinden edilebilecek.


Yazarlar