Stil Hermes’in Yılbaşı Ruhu

Hermes’in Yılbaşı Ruhu

09.06.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Tüm markalar yılbaşı ruhuna girmeye başladılar. Neredeyse her markanın yeni yılla ilgili kısa film tadında olan videolarını görmeye başladık. Her marka böyle tatlı videolar yayınladıkça da bizde onları sayfamıza koymaktan mutluluk duyuyoruz.

Hermes’in Yılbaşı Ruhu

Yılbaşı denilince aklınıza ne geliyor? Noel baba, lapa lapa yağan kar, büyükten küçüğe herkesin sevdiği kardan adamlar ve hediyeler. Markalarda, yılbaşının bu detaylarından yola çıkarak sevimli ve büyülü bir dünya yaratıyorlar bizler için.

Haberin Devamı

Son olarak bir Fransız markası olan Hermes’ten geliyor sevimli bir yeni yıl filmi. Film; her yerin bembeyaz karlar altında olduğu bir yerde başlıyor. Animasyon tadında olan bu filmde iki tane sevimli mi sevimli kardan adam yer alıyor. Kardan adamları büyüklü küçüklü hediye paketleriyle görüyoruz. Fakat bu hediye paketleri sıradan hediye paketleri değiller. Hermes markasının rengi olan turuncu, bu seferde hediye paketleriyle çıkıyor karşımıza. Üzerinde markanın sembolü olan atın yer aldığı hediyeler, kardan adamlar tarafından alınıyor, açılıyor, atılıyor ve attıkları yerde bir ev oluşturuyorlar.

Çok sevimli olan bu video her yerde paylaşılmaya başlandı bile. Siz de bu videoyu merak ediyor, yılbaşı ruhunu ve karları hissetmek istiyorsanız sizi videoyu izlemeye bekliyoruz.


Yazarlar