Yaşam Hotmail’in Hayatımızdaki Yeri

Hotmail’in Hayatımızdaki Yeri

11.02.2014 - 10:05 | Son Güncellenme:

Hotmail kullanımı ile e-posta gönderimi hızlı ve kolay kullanımı ile sizlere kullanım özellikleri sunmaktadır. Hotmail kullanımı kolaylığı ile e-posta gönderimi ve düzenlemeleri ile hayatımızda önemli bir yere sahiptir.

Hotmail’in Hayatımızdaki Yeri

İnternet kullanımı yaygınlaştığı yıllardan bu yana e-posta gönderimlerinde yıllar geçtikçe artış olmaktadır. Hotmail kullanımı sırasında internetiniz kapanmış bile olsa maillerinizi saklama ve kayıt edebilme özellikleri ile sizleri kendine hayran bırakmaktadır. 1995 yılında internet kullanımının artması ile Microsoft sizleri Hotmail ile tanıştırdı.

Haberin Devamı

Microsoft’un ücretsiz sunduğu e-post hizmetidir. Hotmail kullanım olanakları ile ilk kullanılmaya başladığı yıllardan bu yana sizlere e-posta kullanım imkânlarını sunmaktadır. MSN Messenger hizmeti ile bizlere mesajlaşma ve veri gönderimi imkânları ile kullanıma sunan Hotmail hizmeti kullanım olanakları bakımından geçmiş yıllardan bu yana kullanım olanakları sunmaktadır.

İlk e-posta hizmeti kullanımı ile MSN Messenger hizmeti ile kullanıma giren Hotmail hizmeti, değişen ve gelişen e-posta kullanım imkânları ile Windows Live Messenger hizmetini kullanıcılarına tanıştırdı. Yeni ve farklı Hotmail kullanımı sunan Windows live Messenger renkli ara yüzü ile e-postalarınızı istediğiniz gibi düzenleme şansınız olmaktaydı. Son hizmeti Outlook’a geçiş yapan Hotmail hizmeti ile renkli ve farklı e-posta kullanım imkânlarını sizlere sunmaktadır. Hotmail kullanımını farklı boyutlara taşıyan Hotmail ile sizlerde e-posta gönderimi ve düzenlemeler yapımında kolaylıklar sağlayan Outlook kullanmıyorsanız kullanmanın tam vaktidir. Hotmail yolu ile e-posta gönderiminizde sizlere kolaylık sağlayan, maillerinize kolay ulaşma imkânları ile sizleri memnun etmektedir.

Haberin Devamı

Outlook hizmeti olarak hayatımıza giren Hotmail, yeni tasarlanan özellikleri ile kullanıma açılmadan bir çok takipçiye sahip oldu. E-posta hizmetinde sizleri kolaylık ve rahatlık sağlayan güvenli kullanım özellikleri ile maillerinize ulaşım imkânları tanınmaktadır. Eski sisteminden farklı olarak daha renkli ve farklı ara yüz logolarla sizleri kendi istediğiniz tasarımları yapabilme imkânı sunmaya devam ediyor. Hotmail kullanımı sırasında sizlere mail gönderebilme ve gelen maillerinizi anında görebilme imkânı sağlamaktadır. Gelen maillerinizi özellikleri nedeni ile farklı bölümlere gönderebilir, geniş Hotmail kapasitesi ile sizlerin rahat kullanımı ile memnun bırakmaktadır. Her geçen gün bir çok rakiplerinin çıktığı Hotmail tüm rakiplerine rağmen daha fazla kullanım imkânı sağlamaktadır.

E-posta kullanımı ile ilk sırayı alan Hotmail hizmeti, zirvedeki yerini kimselere bırakmayacak gibi görünüyor. Outlook hizmeti ile aradığınızdan daha fazla kullanım imkânına sahip olan Hotmail hizmeti yeni özellikleri ile kolay kullanım ve rahatlık imkânı sağlamaktadır. Hotmail e-posta gönderiminin yanı sıra gelen kutunuzdaki dosyalarınızda düzenlemeler yapabilir, fotoğraflarınızı albümlere koyabilir, sosyal ağlara kolay ulaşabilme olanakları sağlamaktadır. Microsoft’un yeni hizmeti olan Outlook e-posta gönderimi daha uzun yıllar daha artan kullanıcı sayısı ile zirvedeki yerinden kıpırdamayacaktır. Outlook hizmeti ilk kullanıma girdiği günden bu yana her geçen gün binlerce kullanıcıya sahip olabilmektedir.

Haberin Devamı

Kaynak:

Yazarlar