Stil Iceberg - Sonbahar/Kış 2012

Iceberg - Sonbahar/Kış 2012

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Londra’nın Kraliçe Viktorya döneminden ilham alarak hazırlanan Iceberg koleksiyonu, geçtiğimiz günlerde İtalya’da gerçekleşen Milan Fashion Week’te 2012 sonbahar/kış sezonu kapsamında tanıtıldı!..

Iceberg - Sonbahar/Kış 2012

Günümüzün sofistike moda dünyasına ışık tutan markaların başında gelen Iceberg, rahat kesimdeki pantolonları, üste oturan ceket ve montları, örgü hırkaları ve kazakları, pötikareli takımları, kadife yelekleri ve deri ceketleri ile punk ile hipster karışımı bir tarz benimsemiş.?

Haberin Devamı

Iceberg - Sonbahar/Kış 2012

Örgü ve pamuğun oldukça fazla kullanıldığı koleksiyon, gri, bej gibi soft renklerin yanı sıra, koyu yeşil, mavi ve turuncu kullanılarak oluşturulmuş. Hem iş hayatında , hem de günlük kullanımda erkeklerin rahatlıkla kullanabileceği pek çok seçenek barındırarak farklı hedef kitlelerine ulaşmayı amaçlıyor.?

Iceberg - Sonbahar/Kış 2012

Iceberg’ in koleksiyonunun en büyük özelliklerinden biri ise, diğer markalara nazaran kıyafetlerden daha çok aksesuara verdiği değer. Melon şapkalar, pantolon askıları, papyon ve kravatlar, rengarenk kemerleri, hafta sonu ve iş hayatına uygun farklı çantalar ve eşarp gibi pek çok aksesuar alternatifyle, erkeklerin kombinlerini tamamlamalarına yardım ediyor.?
Kullanılan renk paletleri ve şık kombinleriyle Milan Fashion Week’in öne çıkan defilelerinden olan Iceberg, rahatlığına önem veren şık erkeklerin tercihi olacak!..

Haberin Devamı

Yazı; Selin Çetinkaya 

Yazarlar