Moda ING Bank İSF'yi sokak partisiyle kutluyor

ING Bank İSF'yi sokak partisiyle kutluyor

04.06.2012 - 15:06 | Son Güncellenme:

ING Bank, birçok markanın indirimli ürünler sunacağı “İstanbul Shopping Fest 2012” organizasyonu kapsamında 15 Haziran’da Bağdat Caddesi Marks&Spencer mağazası önünde dev bir sokak partisi veriyor.

ING Bank İSFyi sokak partisiyle kutluyor

ING Bank, 9 Haziran-29 Haziran 2012 tarihleri arasında düzenlenecek alışveriş ve eğlence festivali İstanbul Shopping Fest’e “akıllı alışveriş” konseptli dev bir sokak partisiyle katılıyor.

15 Haziran Cuma günü Bağdat Caddesi Marks&Spencer mağazası önünde saat 19.00’da başlayacak olan parti saat 23.00’a kadar sürecek. Alışveriş ve eğlence tutkunlarını bir araya getirecek olan ING Bank sokak partisine katılanlar Kharma müzik grubunun yanısıra DJ performansı eşliğinde eğlenecekler.

ING Grubu, Bankacılık, Sigorta ve Varlık yönetimi alanlarında faaliyet göstermekte olan dünya çapında bir finansal hizmetler şirketidir. ING Grubu, Avrupa, Asya, Avustralya ve Amerika'da yer alan 40'tan fazla ülkede 94 binin üzerinde çalışana ve 67 milyonun üzerinde müşteriye sahiptir. Her zaman değişime öncülük eden ING Grubu, tüm dünyada faaliyet gösterdiği ülkelerde üretime, girişimciliğe, yenilikçiliğe, yaratıcılığa güç katmak hedefini taşımaktadır.

Sürdürülebilirliği iş modelinin ana prensibi olarak gören ING Grubu, faaliyet gösterdiği toplumlarda çocukların eğitimi, finansal eğitim ve çevre koruma alanlarında birçok program hayata geçirmektedir. UNICEF ile küresel işbirliğinin 6. yılını dolduran ING Grubu, ‘ING Chances for Children’ programı kapsamında çocukların eğitime erişimini sağlamaktadır. Küresel sorumluluk standartlarına uyumu FTSE4Good ve Dow Jones Sustainability Index gibi kurumlarca da tescillenen ING Grubu 2006 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesi Global Compact’a da imza atmıştır. ING Grubu 2007’den beri faaliyetlerini sıfır karbon ayak izi ile sürdürmektedir.

Yazarlar